Mattel Pictionary Air társasjáték, újszerű

company_logo

8 500

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 09:10
Üzleti felhasználó
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Családi társasjáték

Leírás

A hirdetésben szereplő termék személyesen is megtekinthető budapesti üzletünkben, a készlet függvényében.
A boltban fizetés készpénzzel és bankkártyával is lehetséges. Személyes vásárlás és ingyenes átvétel is elérhető budapesti üzletünkben (1088 Budapest, Rákóczi út 51. - Blaha Lujza tér közelében).
Használt, de működőképes eszközeidet üzletünkben el is adhatod vagy beszámítjuk őket vásárlás során. További információkért látogass el honlapunkra vagy érdeklődj elérhetőségeinken!

Termékekkel, rendelésekkel vagy szolgáltatással kapcsolatos információkért fordulj hozzánk:



Bemutatjuk a Pictionary Air játékot, a hagyományos családi rajzoló játék őrületes új változatát! Rajzolhatsz a levegőben, és megnézheted az elektronikus eszközeiden. Letöltheted a Pictionary Air applikációt az okostelefonodra vagy tabletedre az induláshoz. A beépített kamerát a rajzoló felé tarthatod, így ő és a rajza megjelenik majd az okos eszközödön. A még nagyobb nevetésekhez kivetítheted a rajzaidat az okoseszközödről a TV-re az Apple TV, Chromecast vagy hasonló szolgáltatás segítségével.

Húzhatsz egy információ kártyát, kezedbe veheted a Pictionary Air tollat, és felkészülhetsz a rajzolásra! A csapatod megpróbálja majd kitálni a megfejtést a levegőbe rajzolt kép alapján. A Pictionary Air applikáció (iOS és Android eszközökhöz) felismeri amit rajzolsz, ha a Pictionary Air toll világító hegyét az okoseszköz kamerája felé tartod.

Az applikáció tárolja az elért pontokat a könnyebb pontszámítás kedvéért. Kapcsolatba léphetsz a rajzoddal különböző mozdulatokkal, így segítheted csapattársaidat, hogy kitalálják a megfejtést. Például, ha léggömböt rajzolsz - tarthatod a kezeddel a rajzolt léggömböt! Ha kalapot rajzolsz, a fejedre teheted! Felveheted az alkotási folyamatodat az applikáció segítségével, és visszanézheted vagy megoszthatod a barátaiddal!

A Játék Tartalma: Egy Pictionary Air toll, 112 kétoldalú kártya, kártya doboz és játékleírás. 8 éves kortól ajánlott. A színek és díszítések eltérőek lehetnek.

Hirdetés azonosító: 150773377

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn