Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaKönyv fóliázása megereszkedett.
Madách Könyv- és Lapkiadó, Pozsony, 1981., fűzött kemény papírkötés, 308 oldal.
Fekete-fehér, és színes ételfotókkal illusztrálva.
Újpesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom, de bármit megbeszélhetünk.
Tartalom:
Előszó 7
Mikor készítsünk süteményt 8
Hogyan készítsük a tésztákat 9
Piskótatésztából készült finom sütemények 17
Piskótatészták 17
Piskótatésztából készült tekercsek 42
Biszkvitkenyerek, kuglófok és őzgerincek 46
Omlóstésztából készült sütemények 56
Torták 74
Teasütemények 107
Sütemények leveles vajastésztából 147
Rétesek 153
Sós sütemények 158
Kelt tészták 165
Zsírban sült tészták 179
Palacsinta, tarkedli, élesztős palacsinták 187
Morzsák 193
Omlettek 196
Főtt tészták 201
Zsemlefelfújtak 221
Felfújtak 224
Pudingok 235
Sütés nélkül készült édességek 245
Krémek, habok, flammerik 267
Fagylaltok, parfék, fagylaltpoharak 280
Gyümölcs limonádék és frissítők 288
Gyümölcskompótok, gyümölcssaláták 292
Tárgymutató 297