Marantz Melody X M-CR612

119 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható Marantz Melody X M-CR612 sztereó rádierősítő. Tökéletes állapotban van külsőre és funkcionálisan is. A teteje, az eleje, illetve a hátulja és a csatlakozók környéke karcmentes, tökéletes állapotban van, azonban az oldalán lévő fényes műanyagok karcolódtak. A CD-lejátszó nem nyílik ki, nagy baja nem lehet, de sosem használtam, így nem is foglalkoztam vele. Megvan az eredeti doboza, a papírok, illetve a kábelek és a távirányító.

"Abban a pillanatban, amikor meglátod az új Melody X-et, tudni fogod, hogy ez a legjobb megtestesülése a tiszta, finom vonalaknak. Nemcsak szép, hanem a tudása is jelentős. Az elegáns hálózati CD-rádióerősítő a korlátlan streaming platformokat támogatja az Airplay 2, a Bluetooth és a Heos WiFi kapcsolatok révén. Csatlakoztassa hangszóróit a Melody X-hez négy nagyteljesítményű digitális hangerősítő csatornán keresztül és élvezze a zenét. Két optikai digitális bemenettel is csatlakoztathatja a televíziót a megnövelt élményhez. A beépített DAB+ és FM tunerek, valamint a Tunein Internet Radio. Ha a zene számít Önnek, a Melody X az első számú zenei rendszer. A beépített Heos technológia lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc digitális zenéit, amelyet - az intuitív alkalmazással vezérelhet és - steramelhet a Spotify, a Tunein Internet Radio, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster, a Deezer szolgáltatóktól, vagy a helyben tárolt zenefájlokból. További Heos komponensekkel, mint például Heos hangsugárzóval vagy más Heos-képes receiverekkel könnyedén lejátszhatja az összes zenét egy szobában vagy akár több helyiségben is egyidőben. Az iphone, ipad, Mac vagy Apple TV hangjait is tökéletesen szinkronizálhatja a hangszóróival az Airplay 2 forrásokból."

Átvehető és megtekinthető személyesen Budapesten, esetleg futárszolgálattal a vevő terhére. További képeket szívesen küldök. Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehetséges:

Az ára: 119.999 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149105921

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn