MIT SZÓLNA HOZZÁ HA AZ ÚJ OTTHONA ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN, A TELJESEN MEGÚ

company_logo

43 600 000

Ft

641 176 Ft/m²

Cím:

Budapest; IV. kerület; Újpest Kertváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 12:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
13000  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
68 m²

Leírás

Akkor jól figyeljen, mert ez most egyáltalán nem lehetetlen !!!

Eladásra kínálok a IV. kerületben, Újpest központjának minden szempontból legszebb és egyben legfrekventáltabb részén, a teljesen megújult Szent István térnek a közvetlen szomszédságában fekvő Károlyi István utca egyik rendezett belső zöld udvaros kerttel és jó lakóközösséggel rendelkező békebeli tégla építésű társasházának (magas)földszintjén egy déli tájolású hatalmas üvegfelületű műanyag nyílászáróin keresztül közvetlenül napsütötte, világos, gázkonvektor fűtéses, jó belső elrendezésű (előszobás / beépített és gépesített étkezőkonyhás és külön kamrahelyiséges, 2 db nagy méretű (nappali + háló) szobás, zuhanyzóval + WC-vel + mosógépbekötéssel is ellátott fürdőszobás) a tulajdoni lap szerint (nettó) 58 m2-es lakóterületű, de - a 370 cm-es belmagasságnak köszönhetően - még egy további 10 m2-es alapterületű háló-, dolgozógalériával is büszkélkedő, így összesen már (bruttó) 68 m2-en(!) praktikusan élhető / használható, viszont esztétikailag és műszakilag is már modernizálásra / felújításra szoruló öröklakást :)

Az ingatlan Újpest központjában (M3-as metró végállomás, 28 féle (21 nappali és 7 éjszakai) BKK-, és több távolsági (Volánbusz) járat, a 12-14-es villamos, az új 5 emeletes vásárcsarnok (piac) és kulturális rendezvényközpont, játszóterek, óvodák, bölcsőde, általános iskolák, gimnáziumok, orvosi rendelő, gyógyszertárak, önkormányzati hivatalok, élelmiszer boltok, bankfiókok, stb-stb...) szó szerint egy kőhajításnyi sétatávolságra - Újpest büszkeségének számító, a teljesen megújult és megszépült - Szent István tértől kb. 200 méterre található.

Használt lakás lévén - hogy senkit ne érjen meglepetés - az ingatlan esztétikailag és műszakilag is átlagos állapotban van - így a modernizálása / felújítása már az új tulajdonos feladata marad, aki viszont a saját igényeinek / elképzeléseinek megfelelően alakíthatja ki vagy át azt :)

Persze azért akadnak a lakásban olyan dolgok is, amelyeket a felújításnál már nem kell számításba venni, mint például:

- 2023-ban az ingatlan összes nyílászárója, több légkamrás (energiatakarékos), hő-, és hangszigetelt - fix rögzítésű szúnyogháló betétek felszerelésével, valamint a későbbiekben, további műanyag redőnyök felszerelésének az előkészítésével is ellátott - bukó-nyíló műanyag ablakokra lettek cserélve,
- a régi bejárati ajtó helyére pár évvel ezelőtt egy fából készült, ablakos + felső világítóablak betétes, nagyon jól hang-, és hőszigetelő, biztonsági zárszerkezetes ajtó került beépítésre,
- a lakásban található 2 db vízóra cseréje 2024-ben történt, a gázórát pedig 2023-ban cserélték le,
- a 2000-es évek elején az ingatlan teljes elektromos (villany) hálózatát, 2,5 mm2-es tömör rézkábelezéssel felújították,
- a nappali és a hálószoba jó állapotban lévő és értéket képviselő keményfa parkettáit egy csiszolással és lakozással újjá lehet varázsolni.

Az ingatlanban történő villany-, gáz-, és vízfogyasztás is a lakás saját közműóráin keresztül történik, így ezen költségeket a valós fogyasztások alapján amennyit fogyaszt, annyit is fizet alapon számlázzák ki! A társasházban - így a lakáson belül - a telekommunikációs szolgáltatások (nagy felbontású kábeltévé, nagy sebességű széles sávú - gigabites internet kapcsolat, vezetékes telefon) is mind-mind előfizethető / igénybe vehető!

A lakáshoz hozzátartozik még a társasház pincéjében egy önálló, teljesen mértékben saját használatú, zárható, kb. 3-4 m2 alapterületű pincetároló is!

A közös költség (a társasház felújítási alappal, a kommunális szemétszállítási díjjal, a lépcsőház és a társasházi karbantartási / működtetési díjával, a lakásbiztosítási díjjal és a társasház kezelő cég díjával együtt) mindösszesen 13.000,- Ft havonta!

Személygépjárművel rendelkezőknek az ingyenes(!) parkolás a társasházat körülvevő közterületeken, térfigyelő kamerarendszerrel is felszerelt, kulturáltan kialakított parkolókban lehetséges!

Ez a lakás akár egy életkezdő / családalapítás előtt álló fiatalnak / párnak, akár már gyermekkel rendelkező családnak, a (magas)földszinti

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148361968

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn