Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaMANGROVE JACK'S M47 Belgian Abbey (1078) (Kategória: Sörélesztők)<p class="p1">A traditional top-fermenting yeast that has a good
balance between fruity esters and warming spice phenolics. The
yeast will leave some sweetness and will drop bright if left long
enough.</p>
<p class="p1">Suitable for Witbier, Grand Cru, Spiced Ales and
other specialty beers.</p>
<p class="p1">Attenuation: High</p>
<p class="p1">Flocculation: Low</p>
<p class="p1">Usage Directions: Sprinkle directly on up to 23 L (6
US Gal) of wort. For best results, ferment at 18-25 degrees C
(64-77 degrees F).</p>
<p class="p1">Storage Recommendations: Store in the fridge</p>
<p>Belga strong ale, és apátsági sörök készítéséhez. Kevés fenol,
és kiváló, sok gyümölcsös észter jellemzi. Magas alkohol
tolerancia. Kevésbé száraz a leerjedt sör.</p>
<p>Erjedési hőmérséklet: 18 - 25°C</p>
<p>Flokkuláció: közepes-magas</p>
<p>Végerjedésfok: 73 - 77%</p>
Bolt (Üzleti felhasználó)
Utoljára aktív: 34 napja