Kategória:
Feladás dátuma:
nov 11., 14:12MANGROVE JACK'S M21 Belgian Wit (1076) (Kategória: Sörélesztők)<p class="p1">A traditional top-fermenting yeast that has a good
balance between fruity esters and warming spice phenolics. The
yeast will leave some sweetness and will drop bright if left long
enough.</p>
<p class="p1">Suitable for Witbier, Grand Cru, Spiced Ales and
other specialty beers.</p>
<p class="p1">Attenuation: High</p>
<p class="p1">Flocculation: Low</p>
<p class="p1">Usage Directions: Sprinkle directly on up to 23 L (6
US Gal) of wort. For best results, ferment at 18-25 degrees C
(64-77 degrees F).</p>
<p class="p1">Storage Recommendations: Store in the fridge</p>
<p>Tradícionális felső erjesztésŰ élesztő, melyben jól
kiegyensúlyozottak a gyümölcsös észterek, és a meleg, fŰszeres
fenolok.</p>
<p>Hőmérséklet tartomány: 18 - 25°C
<br />Végerjedésfok: 70 - 75%</p>
<p>Flokkuláció: alacsony-közepes</p>
<p>Az élesztő kellemes belga karakterrel rendelkezik, fenolos,
száraz, gyümölcsös, és komplex ízek. Az ízérzet lágy, könnyŰ,
száraz.</p>
Bolt (Üzleti felhasználó)
Utoljára aktív: 52 napja