Luke Welling Laura Thomson: PHP és Mysql webfejlesztőknek

4 800

Ft

Feladás dátuma:

jún 22., 19:45
Szállítással is kérheted

Leírás

Luke Welling Laura Thomson: PHP és Mysql webfejlesztőknek

Hogyan építsünk webáruházat?

A PHP és a Mysql népszerű, nyílt forráskódú technológia, amelyek segítségével rövid idő alatt fejleszthetők adatbázis-vezérelt webes alkalmazások. A PHP igen hatékony programozási nyelv, használatával funkciókban gazdag webes megoldásokat hozhatnak létre a fejlesztők. A Mysql pedig kiválóan integrálható a PHP-vel, ideális, gyors és megbízható adatbázis a dinamikus, internetalapú alkalmazásokhoz.
A könyvből kiderül, hogyan lehet ezen eszközök együttes használatával hatékony és interaktív webes alkalmazásokat előállítani. Jól érthetően átveszi a PHP nyelv alapjait, elmagyarázza, hogyan tudunk Mysql adatbázist létrehozni és dolgozni vele, majd bemutatja, miként lehet PHP segítségével kapcsolatba lépni az adatbázissal és a kiszolgálóval.
A gyakorlati megközelítést követő kiadvány számos példával szemlélteti az olyan gyakran előforduló feladatokat, mint a felhasználók hitelesítése, online bevásárlókosár fejlesztése, PDF dokumentumok és képek dinamikus előállítása, e-mailek küldése és kezelése, webes fórum fejlesztése, Web Services felülethez kapcsolódás XML segítségével és Ajax-alapú interaktivitást nyújtó Web 2.0-s alkalmazások fejlesztése.
A PHP és Mysql webfejlesztőknek című kötet a mű előző kiadásának frissített, átdolgozott és kibővített változata: a PHP 5. és 5.3. verziója közötti fejlesztéseket, illetve a Mysql 5.1 verziójában bevezetett új funkciókat is tartalmazza.

Internetről letölthető példafájlok.

PHP-vel és Mysql-lel dolgozó fejlesztők számára nélkülözhetetlen kiadvány. Nagyon ajánlott mindenkinek The Internet Writing Journal.

Kiváló könyv a PHP gyors elsajátítására, amely a Mysql-t is átfogóan bemutatja Webdynamic.

Luke Welling és Laura Thomson több mint egy éve dolgoznak PHP-vel és Mysql-lel, illetve írnak róluk. Rendszeresen előadói a nyílt forráskódú fejlesztéssel foglalkozó konferenciáknak. Luke jelenleg webes alkalmazástervező az Omniti-nál, Lara vezető szoftvermérnök a Mozilla Corporation webes csapatában.

(fóliázott, bontatlan csomagolásban)

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148610642

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn