Liscsinszky Béla Magyar ízek varázsa szakácsköny

3 100

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladásra kínálom a képen látható könyvet:
Liscsinkszy Béla - Magyar ízek varázsa
keménytáblás
M-Érték Kiadó
126 oldal
nagy méretű

A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. Főzzünk magyarul című könyvéből, amely szintén a M-érték Kiadónál jelent meg, több kiadásban, sok ezren sajátíthatták el a magyar konyha alapételeinek elkészítési módját. Legelső szakácskönyvsorozata, a Négy évszak ételei az "Aranysárkány vendéglőben című pedig ma már antikváriumok ritkasága.
Ebben az új könyvben a mesterszakács kedvenc ételeinek receptjeit adja át nekünk. A receptek mindegyike alkalmas arra, hogy akár kezdő, akár már ínyesmesterré avanzsált hölgyek és urak fenséges új ételeket tudjanak alkotni a segítségükkel. Az alapanyagok magyar boltokban, kertekben és piacokon beszerezhetőek, nem kell hosszasan utánuk járni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy mindig pontosan azt a fajtát válasszuk, amit a recept előír, így nem fogunk csalódni az ízhatásban. Vagyis bízzunk meg Liscsinszky kiváló ízlelésében és ízlésében.
A szerző másik szenvedélye a fotózás. A könyv remek ételfotóit ő maga készítette, általuk a könyv már a puszta látvánnyal megbizsergeti az ízlelő bimbóinkat.

Jelenleg home officeban otthon dolgozok, ezért személyes átvételre kizárólag Budapesten, a 11. kerület, Rahó utcában, a 4-es metró Kelenföld megállójánál, az Őrmezői felszíni kijáratnál vagy a kettő kötött pl a Sasadinál, illetve Gazdagréten az Eleven Centernél van lehetőség. Ha igényli beállítom a rendelési lehetőséget, csak jelezze egy üzenetben.

Igény esetén futárszolgálattal küldöm.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149212404

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn