Lidl szakácskönyv: Még mindig segít a séf

2 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 30., 06:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Még mindig segít a séf
Lidl szakácskönyv, 2020
Teljesen új.
Bontatlan, fóliás könyv.

Posta / Foxpost / Easybox / Packeta megoldható

Még mindig segít a séf!
Főszerepben a Lidl séfje és sztárvendégei

A Lidl konyha bemutatja: Még mindig segít a séf címmel megjelent a Lidl Magyarország sikeres szakácskönyvsorozatának legfrissebb, hatodik kötete. Az áruházlánc közel 500 000 példányban elérhető szakácskönyve minden helyzetre tartogat inspirációt megmutatva azt, hogyan válhat az otthonfőzés valódi örömmé.

A Lidl Magyarország 2015-ben indította útjára saját szakácskönyvsorozatát, hogy népszerűsítse és megszerettesse az emberekkel az otthonfőzést. Ebben az évben már a hatodik kötet lát napvilágot a Lidl konyha bemutatja: Még mindig segít a séf! címmel, melyben Széll Tamás, a Lidl séfje receptjei között olyan, az újdonság erejével ható fogásokat találhatunk, amelyek a mindennapi repertoár részéve válhatnak, és olyan fortélyokat is elsajátíthatunk, melyekkel elkápráztathatjuk családunkat, barátainkat.

Szeretnénk minél több, hozzánk betérő vásárlót elkalauzolni a konyhai fortélyok világában és segítséget nyújtani számukra az otthoni ételkészítésben. A szakácskönyvben található közel hetven recept és séftipp nagyszerűsége abban rejlik, hogy az élet minden helyzetére ajánl egy-egy jól bevált finomságot, miközben megmutatjuk azt is, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az alapanyagokból. hangsúlyozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az idei kötet megszületésében az előző évekhez hasonlóan, most is a vállalat partnere volt Széll Tamás, aki a Lidl áruházakban kapható alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei év újdonsága a Séftippek című fejezet, ahol a Lidl séfje olyan konyhatechnológiai tippeket oszt meg, melyek segítségével megtudhatjuk, hogyan kell bánni egy-egy akár nem hétköznapi alapanyaggal, mit és hogyan lehet elkészíteni belőle. Tamást hét hazai, közismert ember kísérte el felfedezőútján, akik a recepteken túl mesélnek magukról, élményeikről, melyeket ők osztottak meg a közös sütés-főzés során.

Szucsánszki Zita a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója számtalan friss és üde zöldség, ízletes gyümölcsök kavalkádjában a Frissesség mindenek felett című fejezetet jegyzi. A hatszoros óceánátkelő magyar hajós Rakonczay Gábor a hús-, glutén- és laktózmentes, valamint vegán ételeknek szánt fejezetet Mentes, de teljes címmel állította össze. Az ország egyik legnézettebb reggeli tévéműsorának műsorvezetője Mádai Vivien a friss idényzöldségek és a halak birodalmába kalauzolja el az olvasót a Csak lazán! fejezetben, míg a rap/hiphopot képviselő Kannibálok azaz az Animal Cannibals a húsos ételekből adnak ízelítőt az Együtt sülve-főve részben. Az ország egyik legnépszerűbb énekes-dalszerzője Caramel, akinek pályája egy tehetségkutatós győzelemmel indult, a hagyományos recepteket ötvözi egy kis innovációval az Emlékek a tányéron című fejezetben. Végül, de nem utolsó sorban Varga Izabella méltán híres színésznő az Egy asztalnál mindenki összeállításban a családi kincsestárból hozott a gyerekkort és az örökséget, az ünnepeket és a hagyományokat felidéző recepteket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148754340

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn