Lego Star Wars 6210 - Jabba's Sail Barge !Hiánytalan, nagyon szép!

89 999

Ft

Feladás dátuma:

szept 8., 15:12

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt
Típus:
Star Wars

Leírás

Kedves Vásárló!

Hiánytalanként hirdetett termékeim tényleg hiánytalanok (egyszer elemlista alapján ellenőrzöm, egyszer pedig minden esetben kirakom a fényképek elkészítéséhez!), ahol pedig eltérés van, azt jelzem. Természetesen fenntartom magamnak a tévedés jogát, ezért kérlek nézd meg jól a képeket, minden esetben az eladó termékről készültek, és feladni is ezt fogom!

6210 számú Lego Star Wars szett, nagyon szép állapotban! Nagyon Ritka! Figyelem! Fontos információk! Nagyon szép, szinte karcmentes állapot, azonban az elemek egy része enyhén sárgult (alig látszik), illetve poros! Összes matrica megvan, jellemzően szépek! Vitorlák nagyon szépek, ropogósak! A következő figurák feje fognyomos: SW0002a, SW0086, SW0083, SW0085, és a következő lábak fognyomosak: SW0086, SW0083. Ezeket a hibákat leszámítva a figurák is nagyon szép állapotban vannak! Összességében nagyon dekoratív, hatalmas készlet, a Star Wars univerzum egyik leghíresebb jelenetével! Igazi gyűjtői ritkaság!

Elemek: - Hiány: nincs

- Elemcsere: 30155 dark-bluish gray helyett dark gray, 1 db

- nagyon szép állapot, azonban kisebb sérülések az elemeken előfordulhatnak!

Összerakási útmutató: van, nagyon szép állapot

Doboz: nincs

A szállítás gondos csomagolásban történik. A termék vételárának és szállítási díjának utalását követően Foxpost automatába, illetve Foxpost házhozszállítással tudom küldeni az elnyert tételt, hetente 1 alkalommal, jellemzően a hét első felében, a mindenkori díjszabásnak megfelelő áron. Személyes átvétel Budapest 11. kerületben lehetséges, az Allee bevásárlóközpontban, a Móricz Zsigmond Körtéren, illetve a Kosztolányi Dezső téren, kizárólag 30.000 huf vásárlási összeg felett, előzetes egyeztetést követően. 100.00 huf vásárlási összeg felett a terméket díjmentesen házhozszállítom az M7-es autópálya Somogy, Fejér, Pest megyei szakaszának 20 km-es távolságán belül, illetve Budapesten.

Kérésre a készletet fel tudom tenni vaterára is, azonban az ottani magas jutalék miatt 10%-al magasabb áron!
Kedvezményt kizárólag több termék (minimum 3 db) vásárlása esetén tudok adni!

Nézd meg további eladó termékeimet is! Sok Legot töltök fel gyűjteményem karcsúsítása okán, érdemes visszalátogatni hozzám! Gyűjtő vagyok, és nem kereskedő, emiatt minden készletből kizárólag 1 darab áll rendelkezésemre, sajnálom!

Ha kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, igyekszem minél hamarabb válaszolni!

Kellemes vásárlást!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150122732

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn