LED lámpával ellátót 70cm Selfiebot vezeték nélküli Bluetooth-kompati

company_logo

3 490

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 10:13
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Anyag:
Egyéb

Állapot:
új, bontatlan

Szín:
Egyéb
Márka:
Egyéb

Leírás

F10D teleszkópos szelfibot állvány vezeték nélküli Bluetooth távirányítóval, 3 az 1-ben
Nagyon könnyű Kemény eloxált alumínium, 19 cm-ről 68 cm-re nyújtható, elengedhetetlen mindennapi használathoz Univerzális rögzítési forma a legtöbb okostelefonhoz Rögzítse és ossza meg ezeket a gyönyörű képeket a világ minden tájáról ezzel a bottal! Függetlenül az ünneptől, utazástól, partiktól, sporteseményektől. Leírás:
Teleszkóp hossza max. kihúzva: 68cm Teleszkóp hossza becsukva: 19cm Elem típusa: CR1632(cserélhető) Elem feszültség: 3V Akkumulátor kapacitása: 50mAh Bluetooth verzió: 4.0 Bluetooth név: Selfie Erről a cikkről
Állvány Bluetooth távirányítóval A háromlábú állvány 3-1 szelfibot beépített vezeték nélküli távirányítóval, könnyen szelfizhető vagy csoportos fénykép készíthető, alkalmas partik, utazások, túrázás, ballagás, esküvő stb. Gyors és egyszerű állványként is használható. ** Megjegyzés **: Állvány módban a mobiltelefon súlypontját egy vonalban kell tartani a szelfipálcával. Minél alacsonyabb a hosszabbító rúd magassága, annál jobb a stabilitás. Könnyű, kihúzható szelfipálca telefonhoz: Kompakt és könnyű kialakítás, 18cm hajtogatott méret és legfeljebb 70cm hosszúságú, súlya mindössze 130g. Hordozható, bárhová magával viheti, például utazás, szabadtéri sportok, különböző csodálatos pillanatokat rögzíthet az Ön számára. Forgatható és állítható telefontartó: 225 ° -os forgatható bilincs állítható gombbal és 360 ° -os forgatható tartóval (kompatibilis a legfeljebb 6,5 colos széles mobiltelefonokkal). Forgatással kiválaszthatja a vízszintes vagy függőleges kameramódot, hogy a legjobb szögben fényképeket, videohívást vagy élő közvetítést kapjon. Szélesen kompatibilis szelfibot okostelefonokhoz Tökéletesen kompatibilis a piac legtöbb okostelefonjával Könnyen kezelhető Nyomja meg hosszan a távvezérlő gombot a bekapcsoláshoz, a LED-kijelző villogni fog.
2. Keressen és párosítsa a "Selfie" bluetooth névvel a mobiltelefonján, a LED-kijelző a sikeres csatlakoztatás után nem villog tovább. Használja a távirányítót a képek rögzítéséhez, a LED egyszer-egyszer villan.
3. A távirányító automatikusan kikapcsol 180 másodperc után, ha nem párosított.
4. A távirányító automatikusan kikapcsol 5 perc múlva minden művelet nélkül.
5. Nyomja meg hosszan a távvezérlő gombot a kikapcsoláshoz A LED kijelző 3 alkalommal villog, majd kikapcsol. További információkért kattintson ide:

Hirdetés azonosító: 149649314

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 26 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn