LED fejlámpa mozgásérzékelő kapcsolóval beépített akkuval új

4 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 6., 19:54

Leírás

COB LED USB újratölthető hullámérzékelővel Rendkívül alacsony profilú fényszóró, 350 lumen 270 ° Széles sugár w / 5 mode és 4 db univerzális fényszóró biztonsági sisak klipek

- 2 világítási forrás és 5 üzemmód
Szuper fényes COB + A LED 2 fényt bocsát ki, beleértve az 5 fényerősséget: COB magas fény - COB közepes fény - COB vaku fény (hosszú nyomás) - LED magas fény - LED közepes fény.

- Mozgásérzékelő és kéz mentes
Kapcsolja be a fényszórót bármilyen sebességfokozatban, csak kattintson egy gombra az érzékelő vezérlő üzemmódjának kikapcsolásához. Hullámozza a kezét az oldalától 5 cm-en belül, hogy a lámpa be- és kikapcsoljon. Ideális futáshoz, barlangászathoz, kerékpározáshoz, vadászathoz, elektromos munkákhoz, autóalkatrészek javításához és még sok máshoz.

- USB újratölthető
A beépített lítium-ion akkumulátor, az USB töltés kényelmes és gyors, töltési ideje körülbelül 4 óra, a nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor akár 8 órát is igénybe vehet. (A C típusú USB-kábelt tartalmazza)

- Széles tartományú COB fényszóró
A 270 fokos széles első fényszóró, a besugárzási tartomány elérheti a 100 négyzetmétert is, nagy fényfelülettel, szélesebb fényfedéssel.

- Kényelmes viselet
Súlya csak 150 g, tökéletes távolsági felhasználók számára, akik kényelmes illesztést keresnek. A tartós és állítható fejpánt bármilyen fejméretre alkalmas, mind gyerekeknek, mind felnőtteknek

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148274493

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn