Kategória:
Feladás dátuma:
nov 11., 14:12LALLEMAND Voss Kveik Ale, sörélesztő 11 g (3032) (Kategória: Sörélesztők)<p>LALLEMAND Voss Kveik Ale, sörélesztő 11 g</p>
<p> </p>
<p>A LalBrew Voss az erjesztési hőmérsékletek széles tartományát
támogatja 2540 ° C (77104 ° F) között, a nagyon magas optimális
hőmérsékleti tartományban pedig 3540 ° C (95104 ° F). Nagyon
gyors erjesztés érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban,
teljes erjedéssel általában 2-3 napon belül. Az ízek állandóak a
teljes hőmérsékleti tartományban: semleges, a narancs és a citrus
finom gyümölcsös aromájával. A magas flokkuláció nagyon magas
tiszta sört eredményez, szŰrés vagy technológiai segédanyagok
használata nélkül.</p>
<p>flokkuláció: nagyon magas alkoholtolerancia: 12% ABV erjedési
hőmérséklet: 25-40 ° C | optimális hőmérsékleti tartomány: 35-40 °
C adagolás: 100 g / hl</p>
<p>Kveik is a Norwegian dialect word meaning yeast. In the
Norwegian farmhouse tradition, kveik was preserved by drying and
passed from generation to generation. Kveik is the original,
traditional dried yeast.</p>
<p>The LalBrew Voss strain was obtained from Sigmund Gjernes
(Voss, Norway), who has maintained this culture using traditional
methods since the 1980s and generously shared it with the wider
brewing community.</p>
<p>LalBrew Voss supports a wide range of fermentation temperatures
between 25-40°C (77-104°F) with a very high optimal range of
35-40°C (95-104°F). Very fast fermentations are achieved within the
optimal temperature range with full attenuation typically achieved
within 2-3 days. The flavour profile is consistent across the
entire temperature range: neutral with subtle fruity notes of
orange and citrus. Flocculation is very high producing clear beers
without filtration or use of process aids.</p>
<p>flocculation: very high alcohol tolerance: 12% ABV fermentation
temperature: 25-40°C | optimal temperature range: 35-40°C dosage:
100 g/hl</p>
<p> </p>
<p>S250 20240712</p>
Bolt (Üzleti felhasználó)
Utoljára aktív: 51 napja