Különleges 3 ágyas emeletes ágy + ágyneműtartó +ágyrács +matrac

170 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 10:34
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Szín:
Fehér

Méret:
80x200

Márka:
Egyéb

Típus:
gyerekágy

Leírás

Eladóvá vált egy külföldről rendelt 3 személyes gyerekágy, emeletes ágy, ami nemcsak különlegesen szép, de praktikus is.

A mérete a gerekeszobákba ideális, mert 80 x 180 cm, a gyerekeknek tökéletes, mégsem foglal nagy helyet, ráadásul nemcsak kihúzható vendégággyal rendelkezik, ami normál esetben az ágy alatt észrevétlen, hanem még ezen felül ágyneműtartóval is!

A gyerekágy minőségi laminált bútorlapból készült, amelynek felülete ellenálló és könnyedén tisztán tartható. Gyermeke biztonságáról a leesésgátló korlát gondoskodik. Az univerzálisan elhelyezhető létra felszerelhető a jobb vagy a bal oldalra is. Ajándék ágyrács modern laprugós ágyrács, amely a rugalmasságának köszönhetően megfelelő kényelmet biztosít a mindannapos használat során is. Ajándék matrac a matracot huzat védi, amely levehető és mosógépben mosható.

Az ágyrácsok rugalmasak és ergonómikusak, a matracokat a sima 8 cm-es szivacs helyett, -amivel vettük- minőségi Jyskes wellpur memóriahabos vastag matracokra cseréltük a 2 ágy esetén, ezek darabja 70.000 Ft volt (az egyik végéből levágtunk picit, mert 200 cm hosszú a másikat érintetlenül hagytuk, mert így is befér). Matracok huzata levehető, mosható, az ágy könnyen tisztítható.

Maga az ágy 200.000 Ft feletti volt, plusz a matracok 140,000 Ft, így nagyon kedvező érte ez az ár, és ez a model már nem elérhető.

Dohányfüst és kisállatmentes, tiszta lakásból.

Személyesen a 17. kerületből vihető el.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149960319

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn