Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaA kötet elsősorban az igényes vendéglátóknak, a "műkedvelő mixer"-eknek szól - de a "haladók" is találnak benne egy-egy újszerű ötletet, receptvariációt. Bemutatja a klasszikus koktélok legfontosabb alapitalait, az italkeverés eszközeit, módszereit, a felhasználható pohárfajtákat és megosztja velünk egy tapasztalt mixer szakmai fogásait.
A receptek Amerika, Európa és a trópusok legkedveltebb, már-már legendássá vált kevert italainak elkészítési módját írja le a Martinitől a Presidenten át a különféle fizzekig, long drinkekig, pezsgős koktélokig, s felidézi egy-egy híres ital megszületésének körülményeit is.
Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1991
Kötés típusa: Varrott keménykötés, egész oldalas színes fotókkal.
Oldalszám: 62 oldal
Méret: 22 cm x 22 cm