Kínai szekrény

200 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 22:50

Tulajdonságok

Állapot:
Korának megfelelő

Szín:
Színes

Típus:
antik bútor

Leírás

Kérem, olvassa el figyelmesen a hirdetés tartalmát!

Átvétel: Csepel, földszint.
A feltüntetett ár irányár, amely már figyelembe veszi az eredeti ár és a használt állapot közötti különbséget. Kérem, hogy ajánlatot ennek megfelelően tegyenek, tiszteletben tartva a termék valódi értékét. Értékelem a korrekt és egészséges keretek között zajló alkut, azonban az arcátlanul alacsony ajánlatokkal kérem, ne keressenek. Aki számára ez a fajta korrekt hozzáállás nem szimpatikus, az ne vegye fel velem a kapcsolatot.
Kérem, hogy amennyiben lehetséges, telefonon keressenek, mivel az üzeneteket nem tudom rendszeresen ellenőrizni. Így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk egyeztetni.
Tel/sms, ha nem elérhető vagy kapcsolható:

Ha éppen lakását rendezi be, vagy további bútorokat keres, nézze meg a többi hirdetésemet is, rendezze be lakását egy helyről!
További termékekért kattintson ide:

Viber bútoros csoportomhoz is csatlakozhat:


Ez az autentikus, ázsiai stílusú, a 19. század végéről származó bútordarab egy ritka, kézzel készített szekrény, amely időtlen eleganciát és tradicionális művészeti értéket képvisel. A szekrény felületének vörös festése, a finom kidolgozás és az egyedi részletek mind a kelet-ázsiai bútorkészítés művészetére utalnak. Az ilyen stílusú bútorok különösen kedveltek voltak az ázsiai nemesi családok körében, ahol a gazdagon díszített, mégis funkcionális szekrények kiemelt helyet foglaltak el.

Felújítandó állapotban van, így egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy új életet leheljünk belé, miközben megőrizzük annak történelmi értékét. A belső részek kiválóan alkalmasak tárolásra, a polcok és fiókok szépen kidolgozottak.

Eladási ár: 200.000 Ft (irányár)

Ez a bútordarab nagy valószínűséggel Kelet-Ázsiából, Kínából vagy Japánból származik, mivel mindkét országban a 19. század végén gyakori volt az ilyen típusú, masszív, fából készült bútorok készítése. A vörös szín és a fa faragott részletei Kínában például a gazdagságot, jólétet és szerencsét szimbolizálják, ezért ezek a stílusjegyek ott igen elterjedtek voltak. Japánban hasonlóan nagyra becsülték a természetes anyagokkal dolgozó, egyszerű, de finoman megmunkált bútorokat, amelyek összhangban álltak a hagyományos japán minimalizmussal.

A szekrény eredeti állapotában maradt meg, és a fa faragása, valamint a díszítőelemek is ezt a régiót tükrözik, az 1800-as évek végi kínai vagy japán kézművesség egyik kiemelkedő példájának tekinthető. Az ázsiai bútorok ebben az időszakban nemcsak praktikus használati tárgyak voltak, hanem az otthonokban a szellemi és esztétikai harmónia megteremtésének eszközei is.

Ez a különleges ázsiai szekrény nem csupán egy bútor, hanem egy darabka történelem és kultúra, amely magával ragadja a kelet-ázsiai művészet szerelmeseit. A 19. század végén készült, kézzel faragott elemeivel és eredeti vörös festésével nemcsak praktikus tárolóhelyet nyújt, hanem otthona dísze is lehet. Ez a bútordarab egyedülálló abban, hogy ázsiai műtárgyként a letisztult, természetes fa anyaga és az ázsiai minimalizmus harmóniáját tükrözi. Felújítása után olyan művészi értéket hordozhat, amely ritka kincs lesz a modern otthonokban is.

Eszmei értékét tovább növeli, hogy ez a szekrény a kelet-ázsiai hagyományok és életstílus szimbóluma, amely békét, nyugalmat és harmóniát sugároz minden helyiségbe. Egy ilyen bútor birtoklása nem csupán az esztétikai élmény miatt vonzó, hanem azért is, mert egy történelmi darab, ami generációról generációra örökíthető, így különleges atmoszférát hoz létre a modern lakásban. Ez nem egyszerűen egy szekrény egy olyan műtárgy, amely múltat és jelent köt össze, inspiráló jelenlétével emelve bármely otthon értékét és szépségét.

Hirdetés azonosító: 151005472

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn