Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaA kínai konyha egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában. Habár első pillantásra nagyon távolinak és különlegesnek tűnnek a kínai ételek, ez ne riasszon el minket a kipróbálásuktól. A nálunk nem beszerezhető alapanyagokat és speciális eszközöket nyugodtan helyettesíthetjük mással. A jó kínai étel titka az a sütési technika, amelyet dobvarázásnak nevezünk. Ehhez a wok az ideális eszköz, de egy mély serpenyő ugyanúgy megfelel a célnak. Mielőtt nekilátnánk az első recept kipróbálásának, olvassuk el a bevezetőben ennek a sütési technikának az ismertetését.
Új Ex Libris Kiadó, 159 oldal, m.:20cm, sz.:14cm,ragasztott papírkötés
Lektorálta és összeválogatta: Makarész Miklós
Kifogástalan állapotú antikvár könyv.
Igény esetén postázom.
Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.