Kétszemélyes kertiparányos napernyő szellőző tetővel, 426 x 265 x 260

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Fémvázas

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb
Típus:
Napernyő és pavilon

Leírás

A linken további képek és információk érhetőek el a termékről:



Talp is jár hozzá!
A kétszemélyes kertiparányos napernyőnk, amelynek hossza 426 cm, tágas árnyékolást biztosít, így élvezheti szabadidős tevékenységeit barátaival vagy családjával egy szép kertben, teraszon vagy erkélyen, valamint tökéletesen alkalmas medence mellett vagy strandon való használatra is. A kényelmes forgókar segítségével könnyedén nyithatja vagy zárhatja be az árnyékolót. A 2-részes szerkezet lehetővé teszi az árnyékoló könnyű szétszerelését tárolás céljából, így helyet takaríthat meg, amikor nincs használatban. Emellett a burkolat magas minőségű PA bevonatú poliészter szövetből készült, amely vízálló, napfényvédő és hőszigetelő, így jobb védelmet biztosít.

Nagyon nagy árnyékoló terület: A kétszemélyes kertiparányos napernyő méretei 426 x 265 x 260 cm, így nagy árnyékoló területet biztosít kültéri tevékenységekhez. Használható udvaron, teraszon, kertben, medence mellett, erkélyen vagy egyéb kereskedelmi célokra.

Könnyű kezelhetőséget biztosító forgókaros mechanizmus: Az árnyékoló forgókaros mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi az árnyékoló könnyed nyitását és zárását. A fém rúd könnyen szétszerelhető 2 részre, ami megkönnyíti az árnyékoló tárolását, amikor nincs használatban.

Tartósság és stabilitás: A 426 x 265 cm méretű kétszemélyes kertiparányos napernyő 10 szilárd bordára támaszkodik, ami kiváló szélállóságot biztosít. A porfestett bevonatnak köszönhetően az árnyékoló ellenáll a külső hatásoknak. Az árnyékolóhoz rögzítő csatt is tartozik, amely javítja a burkolat rögzítését.

Magas minőségű anyag és szellőző tető: A burkolat magas minőségű PA bevonatú poliészter szövetből készült, amely napfényvédő, vízálló, fakulásálló és kopásálló, biztosítva a tartós használatot. Emellett szellőző tetővel rendelkezik, amely optimális légáramlást biztosít, és javítja a stabilitást.

Figyelem: Az árnyékoló alapja nem tartozék, és javasoljuk, hogy súlyozott alapot (nem tartozék) használjon az árnyékoló rögzítéséhez és stabilitásának növeléséhez. Használható asztallal vagy kerti bútorok oldalsó szettel is. Ezenkívül kérjük, zárja le az árnyékolót szeles vagy esős napokon.

Csomag tartalma:

1 x Kétszemélyes kertiparányos napernyő
1 x Használati útmutató

Teljesen új eredeti dobozában lapra szerelt állapotban.
Személyesen átvehető a 9. és 14. kerületben illetve futárral - Jófogás háztól-háziggal is tudom küldeni

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149468446

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn