Két oldalán csiszolt óriási Csaroit darab - 490 gramm

49 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 11., 18:02
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
lila

Típus:
medál

Leírás

Charoite - 490 gramm!

Ismerje meg a ritka és gyönyörű Charoite ásványt. Fedezze fel a charoita jelentését és gyógyító tulajdonságait és történelmét. 

Mi az a Charoite?  Charoite története

Charoita megjelenése

Böngésszen a Charoite Stones között

Charoite metafizikai tulajdonságai

?


Mi az a Charoite? 

A charoite egy ritka  ásvány , amely csak egy helyen található a világon, a Szaha Köztársaság területén,  Szibériában, Oroszországban. A charoite egy természetesen élénk lila szín, csillogó levendula örvényeivel. Általában fekete Aegirine zárványokat tartalmaz, és Kanazittal és Tinaksittal fordul elő.  Charoite kémiai összetétele: (K(Ca,Na) 2Si4O10 ( OH , F) ? H2O )

Charoite története

Charoite ritkasága

,,A charoite erőforrásokat több tízezer tonnára becsülik, a kő minősége pedig mintánként nagyon eltérő. Így pillanatnyilag a charoite továbbra is a legritkább és legegzotikusabb drágakő a földön, és hasonló lelőhely megtalálása még globálisan sem valószínű."

- VA Solyanik, Orosz Tudományos Akadémia, Vlagyivosztok, Oroszország, The Journal of the Gemmological Association of Hong Kong

A charoite egy új jövevény, amelyet először az 1940-es években fedeztek fel a Szaha Köztársaság területén, Szibériában, Oroszországban. Pontosabban a Murunskii-hegységnél. A Massif egy szokatlan geológiai képződmény, amelyből világszerte kevés van. A masszívumok ritkasága és a Murunski-hegységben előforduló szokatlan geológiai események arra késztetik a tudósokat, hogy azt sugallják, hogy soha többé nem találjuk meg ennek a szokatlan és gyönyörű ásványnak a lelőhelyét.

Charoite varázslatos felfedezése

A közhiedelemmel ellentétben a Charoite-t nem a Chara folyóról nevezték el. Úgy tűnik, van némi vita erről, de ma már általánosan elfogadott az a vélemény, hogy a Charoite nevét varázslatos megjelenéséről kapta; Az orosz C hary  szó jelentése "varázslat" vagy "varázslat", és az a hely, ahol először feltárták, körülbelül 70 km-re van a Chara folyótól.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150194037

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn