Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaKay Scarlett: Egy falat Olaszország
Itáliának nemcsak a történelme, építészete, kultúrája, hanem a konyhaművészete is évezredes múltra tekint vissza. Az olasz gasztronómia a Római Birodalom terjeszkedésével egy időben indult el a fejlődés útján, melynek eredményeként ma a sokszínűség, az ízgazdagság és a méltán megérdemelt világhír jellemzi az itáliai konyha remekeit. Ez a gyönyörű ország nem csupán a pasta és a pizza hazája. Az umbriai szarvasgombás olívapástétom, a norciai vaddisznóból készült kolbászfélék, az aricciai porchetta, a csontok nélkül, kemencében, egészben sült malac, csupán néhány példa az olasz specialitások széles választékából. Valójában az olasz konyha nem létezik, hiszen tartományonként, és ezen belül nagyvárosonként is egyedi, összetéveszthetetlen ízek és receptek jellemzik az országot. Jómagam, a római magyar nagykövetség szakácsaként kilenc éven át ismerkedhettem az olasz konyhaművészettel, és élvezhettem Itália ellenállhatatlan ízeit. Az Egy falatOlaszország című könyv finom esszenciája az olasz konyhának, és egyaránt szól azoknak, akik akárcsak én már hosszú évek óta az olasz konyha szerelmesei, de azoknak is, akik csak ezután kötnek életre szóló barátságot Itália ízeivel.
olvasatlan pld.
Személyesen Budapesten, a megadott címre házhoz szállítással, csomagautomatába kézbesítve átvehető.
Utánvétellel GLS Háztól - házig küldéssel a Jófogáson keresztül.