Kavitációs, rádiófrekvenciás alakformáló eladó Új

115 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 17., 09:26

Tulajdonságok

Alkalmazás:
Egyéb

Állapot:
új

Típus:
elektromos

Leírás

Eladásra kínálok egy különleges, 3 az 1-ben kozmetikai gépet, amely segíthet Önnek elérni az álom alakját! Ez a forradalmi készülék nem csupán a fogyásban nyújt támogatást, hanem számos egyéb bőr- és alakformáló problémára is megoldást kínál.

### Miért válassza ezt a gépet?

**3 az 1-ben Funkciók:**

1. **Kavitációs Funkció (40 Khz):** Ez a technológia segít megszabadulni a nem kívánt zsírszövetektől, még a legmakacsabb területeken is.

2. **Rádiófrekvenciás Funkció (1-5 Mhz):** Erős és nagy teljesítményű funkció, amely a bőrfeszesítésben verhetetlen. Ideális a szülés utáni megereszkedett bőr feszesítésére és a logo has eltüntetésére.

3. **EMS Funkció:** Az izomstimuláció révén segít tonizálni és erősíteni az izmokat, így az alakformálás még hatékonyabbá válik.

### Tapasztalja meg a látványos eredményeket!

A gép használatával saját magam is fantasztikus eredményeket értem el: a derekamról és a hasamról 11 cm-t veszítettem! Az eredmények maximalizálása érdekében természetesen növeltem a folyadékbevitelt, és a gép használata után könnyed sétákat, tornagyakorlatokat végeztem.

### Ár és Elérhetőség

Ez a kiváló minőségű kozmetikai gép most akciósan elérhető mindössze **120.000 Ft-ért**, amely tartalmazza a házhozszállítást és a csomagolásbiztosítást is. Az eredeti ára 150.000 Ft, tehát most egy igazán kedvező ajánlatban részesülhet!

Fontos megjegyezni, hogy az ár nem alkuképes, ezért kérem ezt vegyék figyelembe.

### Személyes Támogatás

Ha nem ismeri a gép használatát, ne aggódjon! Szívesen megtanítom Önnek, hogyan használja és érjen el vele kiváló eredményeket. Így biztos lehet benne, hogy a legjobbat hozza ki ebből az innovatív készülékből.

### Hol és Hogyan Vásárolhatja Meg?

A gép Pécsett kipróbálható és megtekinthető. Országszerte történő szállítást is vállalok, gondosan csomagolva és csomagbiztosítással.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen egy lépéssel közelebb az álomalak eléréséhez ezzel a fantasztikus háromfunkciós alakformáló géppel!

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megvásárolni a gépet, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Hirdetés azonosító: 150307909

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn