Kategória:
Feladás dátuma:
nov 11., 14:12Kalcium- szulfát gyogyszerkönyvi minőségŰ gipsz 100g (1956) (Kategória: Vízkezelő Anyagok)<p>Élelmiszeripari, gyógyszerkönyvi tisztaságú gipsz a sörfőző víz
kezeléséhez.</p>
<p>A gipsz valójában egy ásványi só, a kalcium-szulfát ismertebb
neve. Sörfőzésnél a cefréhez adagolva csökkenti annak a pH értékét
és növeli a viszonylagos keménységét a víznek.</p>
<p>A vízkeménység beállításához (vízkeménységtől függően) 0-20 g
kell belőle 20-25 liter vízhez.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
Bolt (Üzleti felhasználó)
Utoljára aktív: 53 napja