KEF Q750 Hangfalpár

240 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 27., 10:37
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó kitűnő állapotú KEF Q750 Hangfalpár, dobozai nélkül, képen látható tartozékaival.

Info:


Leírás:

A Q750 modell a Q sorozat sorozatának közbenső modellje, mely egy új generációs Uni-Q MF/HF tömböt tartalmaz, egy 165 mm-es (6, 5 ") mélysugárzóval és két megfelelő magas/közép sugárzóval. A Q750-esek bonyolult és intenzíven fizikai hangással árasztják el a szobát. A házimozi rendszer első hangszóróinak köszönhetően ezek a toronymagas hangsugárzók hibátlan 3D-s képet hoznak létre, amely hűen követi az akciót a képernyőn.

A legmodernebb számítógépes modellezési technikáknak, a gondos fejlesztés éveinek és a design géniusznak köszönhetően az új Uni-Q koncepció új formatervezési innovációk nagyszerű kiegészítője. A Concept Blade számára kifejlesztett csúcstechnológiájú HF-meghajtó alapján a Q széria sokkal nagyobb (25 mm/1-es kupolájú) magassugárzóval büszkélkedhet a fokozott érzékenység és a torzításmentes áramellátás érdekében.

Mélyebb, pontosabb és pontosabb basszus.
A merev új alumínium kúpos technológiával, az Uni-Q tömbhöz hasonlóan, a Q sorozatú fejlett basszus önmagában is lenyűgöző. Az öntött alumínium drive mereven elhelyezi a nagy hatékonyságú szellőző mágnes szerelvényt a nemkívánatos rezonancia elkerülése érdekében, és a nagy (50mm) hangtekercs lenyűgöző teljesítménykezelést tesz lehetővé. Hangja kifogástalan.

Holisztikus megközelítés kompromisszumok nélkül.
Ezeknek a szenzációs új meghajtóegységeknek a teljesítménye annyira nagy, hogy a jel minimális közvetítést igényel - egyszerű elsőrendű kereszteződésekre van szükség.

Az új Q-sorozatú frontsugárzó a Uni-Q vezetője a kabinetben lévő zárt dobozba került. A zárt dobozos középsugárzó kialakítás csökkenti az Uni-Q középkúpra ható terhelését, növeli a tisztaságot és a részletességet, miközben tisztább, basszust ad. A közép-tisztaság tovább javul a basszus-vezérlő javítása révén, amely lehetővé tette a DC blokkoló kondenzátor kiküszöbölését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150507147

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn