Joy Browne: Keresem a párom (Tippek és tanácsok mindkét nemnek)

1 500

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 17:37
Szállítással is kérheted

Leírás

Joy Browne: Keresem a párom (Tippek és tanácsok mindkét nemnek)

Ha párkeresésről van szó, mindenki kezdő mindegy, hogy 15 vagy 115 éves vagy-e, az első randevúdra készülsz-e, vagy éppen az unokáidat követve térsz vissza a szerelmes találkák világába. És most ezt én szépen megosztom veled, nem azért, hogy te lehess az ászok ásza vagy a környék királya, hanem, hogy egy kicsit jobban megismerd magad, a jövendőbeli partneredet és az ezzel kapcsolatos egész folyamatot is. Így talán kevésbé fog izzadni a tenyered és akár hiszed, akár nem, a végén még sikerélményed is lesz.

Mert akárhogyan is, a párkeresés elvileg jó móka. Nem szabad, hogy úgy érezzük, egyetlen randevún, vagy éppen több találkán múlik az életünk vagy a megélhetésünk. A randevúzás célja ennél sokkal egyszerűbb: ez egy alkalom arra, hogy megismerj valakit és megadd a lehetőséget a másiknak, hogy egy kicsit megismerjen téged, hogy aztán eldönthessétek, szeretnétek-e egymással több időt eltölteni. Ennyi az egész, se több, se kevesebb. Ne úgy indulj neki, hogy társat keresel, egyéjszakás kalandot hajtasz fel, vagy hogy végre megtalálod azt a partnert, akit majd a mamád is kedvelni fog. Randevúzz inkább azért, hogy egy kicsit megismerj valakit és te is megengedd az illetőnek, hogy hasonlóan tegyen veled.

Személyesen átvehető Budapesten.
Foxpost ill. GLS automatába, vagy házhoz szállítással, tudom elküldeni. Utánvétellel is lehetséges: a Jófogáson keresztül GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés azonosító: 150999837

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn