John Sandford könyvcsomag

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Egyéb

Leírás

John Sandford könyvek
A meztelen préda
Lucas Davenport életében felgyorsultak az események a Clara Rinker után folytatott gyilkos hajsza óta. Feleségül vette Weathert, és megszületett a fiuk, Sam. Lucas állást változtatott, s immár Minnesota állam kormányzójának dolgozik. Fenn északon egy fekete férfi és egy fehér nő felakasztott holttestére bukkannak. Megkezdődik a nyomozás...
Lucas a tőle megszokott vaslogika vezérelte bravúros nyomozással még aznap megoldja az ügyet. Másnap délelőtt azonban, amikor megérkeznek az elkövető házához, a gyilkos helyett két újabb hullát találnak. Kiderül, hogy az álmos kisváros olyan gonoszságok színhelye, amit ép ésszel szinte felfogni sem lehet.
Ez Lucas Davenport eddigi legborzalmasabb megbízása, amelynek megoldása közben nem csupán holttestekre, de elképesztő kisvárosi titkokra is bukkan.

Titkos préda
Hat hónap telt el azóta, hogy Lucas Davenport felgöngyölítette első komoly ügyét, mint Minnesota állam kormányzójának saját, külön bejáratú bűnügyi problémamegoldó embere. Most, ősz elején hősünk egy még rejtélyesebb feladványt kap egy pisztolyos gyilkostól. Egy orosz férfi holttestét fedezik fel a kanadai határon található, jéghideg vizű Felső-tó partján. Mire Lucas a helyszínre érkezik, már mindenkinek - a helyi zsaruknak, az FBI-nak és még az orosz kormány képviselőinek is - kész elméletei vannak az üggyel kapcsolatban, de az igazi botrány akkor kezd fenyegetni, amikor kiderül, hogy az áldozatnak nem csupán a leggazdagabb orosz üzleti körökhöz, de az orosz titkosszolgálatokhoz is köze volt. Az állam odaküldi Davenportot, az orosz kormány pedig egy csinos rendőrnőt, az ország összes újságírója és tévétársasága pedig a riportereit. A szokásos őrület kellős közepén pedig beüt még egy gyilkosság. Vajon a két gyilkosságnak van-e köze egymáshoz? Mit rejteget az orosz rendőrnő Lucas elől, és miért teszi? És egyáltalán rendőr ez a nő? A méltán népszerű Sandford ismét nagyszerű, klasszikus formáját hozza legújabb, szokás szerint letehetetlen krimijében.

A félelelem kódja
Davenport, a minneapolisi rendőrnyomozó és Kidd, a szintén minneapolisi exsportoló évek óta jó barátja a magyar krimirajongóknak. A róluk és kalandjaikról szóló történetek olvasását egyszerűen nem lehet abbahagyni, csak kicsit sajnálkozva befejezni, hogy aztán várjuk a folytatást. Ezúttal Kidd, a festőművész, számítógépes kalóz és kalandor legújabb történetét ajánljuk olvasóink figyelmébe. Kidd és rejtélyes barátnője, Luellen meglehetősen nagy bajba keveredik: régi barátjuk és segítőtársuk, az ,,internet szelleme", Bobby eltűnik a hálózatból. Kidd Bobby házánál már csak a holttestét találja meg. De ami még rosszabb, Bobby laptopja is eltűnik...További ismertető: "Belelapozás".

egyben a 3 könyv: 3000 FT.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149722051

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn