Johanna Walter: Ha tükörbe nézek

7 500

Ft

Feladás dátuma:

okt 20., 16:01
Szállítással is kérheted

Leírás

Johanna Walter: Ha tükörbe nézek

A pálmalevelek titka

Azt az érzést, amit ott éreztem, sohasem fogom elfelejteni. Egyszerűen csak billegtem, miközben olyan erősen álltam a lábamon, mint még életemben soha! stabil és biztos voltam, és jó mélyen benne a mantrában Sokáig tartott.
Aztán mindent egyenként eltüzeltünk, A Brahman kókusztejjel locsolgatta a tüzet, egy kanállal a tűzre, egy mantrát hozzáénekelve és közben szórta a virágszirmokat is Aztán még megkóstoltunk egy kis tejberizst is, amiből kaptunk egy vödörrel, de erről nagylelkűen lemondtunk. Ezeket az ajándékokat: tejberizst, banánt odaadtuk Swamynak.
Kezünkbe most valami sárga port tettek, ezzel be kellett kenni a fejünket, hogy koszosak legyünk. -Nem baj, ha a fejetek egy picit vizes lesz? kérdezte Swamy, és egy mozdulattal vette el a táskánkat és az óráinkatCsak kicsit volt gyanús
Aztán hirtelen hátulról és fölülről leöntöttek minket egy aztán még egy vödör vízzel. Ezzel kellett volna lemosni a sárga koszt a fejünkről, ami persze nem nagyon sikerült. Palaniswamy ugyan szólt, hogy kell vinnünk egy új ruhát, de hogy azért, mert csurom vizesek leszünk hát azt nem mondta. Mikor reggel bejöttünk a templomba, mi is láttunk egy párt, akiket éppen nyakon öntöttek vízzel, de én azt hittem, hogy ez csak az ő szertartásuk, vagy esetleg az aranylakodalmukat ünneplik éppen Nem tudtuk, hogy mi is így járunk majd, ahogyan ők.

Személyesen Budapesten, a megadott címre házhoz szállítással, csomagautomatába kézbesítve átvehető.
Utánvétellel GLS Háztól - házig küldéssel a Jófogáson keresztül.

Hirdetés azonosító: 150978685

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn