Jó kislányok, rossz kislányok - Barbara Keesling

990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Használt, jó állapotban.Személyes átvétel Budapesten a Flórián környékén vagy postai csomag/Packeta előre utalással (szállítási költség a vevőt terheli). Egyéb átvételi módok megbeszélés szerint.
Minden illedelmes, jól nevelt "úrinő" irigyli kihívó, merész, szégyentelenül flörtölő nőtársait, akik a legkisebb nehézség nélkül az ujjuk köré csavarják a férfiakat. Ahhoz, hogy Rossz Kislányok legyünk, át kell formálnunk egész valónkat és életünket: gondolkodásunkat, öltözködésünket, megjelenésünket, mozgásunkat, beszéd- és viselkedésmódunkat. És milyen is a Rossz Kislány? Szereti a szexet, érzékien magabiztos, gátlástalan, kihívó, merész, érett személyiség, tökéletesen alkalmas az orgazmusra. A hétköznapi dolgokban, eseményekben is azonnal észreveszi a megbújó erotikát, s ki is használja ennek lehetőségeit. Ismeri a testét, s tudását gátlástalanul megosztja partnerével is. Nem jön zavarba a szexuális játékszerek említésére és láttára. És főként, nem dől be semmiféle szabályszerűségnek: a szexben nem ismer határokat és előírásokat. Egyszóval olyan, amilyennek néhanapján minden nő képzeli önmagát...
A félénk kíváncsiaknak s a sikertelenül kísérletezőknek szánt kötet szabados, lendületes, épp oly lelkesítő, mint a gyakorlatok, amelyekkel a szerző teletűzdeli kézikönyvnek is beillő írását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149664686

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 19 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn