Jim Butcher: Átokvihar (A Dresden - akták 1.)

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fantasy

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Jim Butcher Átokvihar c. regénye, A Dresden-akták sorozat első része.
Olvasatlan példány, szép állapotban.

Elveszett dolgok megtalálása. Nyomozás paranormális ügyekben. Tanácsadás. Útmutatás. Mindezt észszerű árakon. Semmi szerelmi bájital, kimeríthetetlen erszény, mutatványok és egyéb szórakoztatás.

Ilyen szolgáltatásokat kínál Harry, történetünk hivatásos mágusa, szakmájának legjobb khm, voltaképp egyetlen képviselője. Nem, nem az a Harry kezdett ilyen karrierbe az iskola után. Ő Dresden, Chicago profi magánnyomozója.

Amikor természetfeletti gyilkosság történik a városban, a rendőrség hősünket riadóztatja az ügy megoldására. A mindennapi világ ugyanis valójában tele van különös, mágikus dolgokkal, és a legtöbbjük nem bánik kesztyűs kézzel az emberekkel. Amikor egy mágus kell ahhoz, hogy elkapjon egy nos, akármit, olyankor lép be a képbe Harry.

Csak egy gond akad. Az üzlet finoman szólva sem túl jövedelmező. Így, amikor a rendőrség tanácsadásra kéri fel egy hátborzongató kettős gyilkossághoz, amit ráadásul fekete mágiával hajtottak végre, Harry szeme előtt táncot járnak a dollárok. De ahol fekete mágia van, ott fekete varázslót is találni. Innentől kezdenek a dolgok izgalmassá válni.

Az olvasó végigkövetheti a főszereplő fordulatokkal teli útját a Dresden-akták első kötetében, amelyben helyet kapnak bűntettek, paranormális kábítószerek, szerelmi gondok, lidércek és démonok is. Rock n roll.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149496422

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn