Jamie Oliver: és egyszerűen csak főzz!

3 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 20., 12:52
Szállítással is kérheted

Leírás

Jamie Oliver: és egyszerűen csak főzz!

Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent szakácskönyv­ével beköltöznek konyhánkba a The Naked Chef (magyar változatban Egyszerűen főzni) című tévésorozat vidám percei.

Jamie számára a főzés egyenlő a boldogsággal. Miközben fenségesen friss és szívdöglesztő ételek készítéséről dalol, mesél a barátokkal, családi körben eltöltött remek asztali együttlétekről is.

Hitvallása, hogy a finom, könnyű ételeket a legjobb alapanyagokból, a legkisebb felhajtással kell készíteni. Az és egyszerűen csak főzz! című szakácskönyv­ a fantasztikus saláták, tészták, húsok, halak, kenyértrükkök és desszertek tárháza. A könyv­ Kényelmes kaják fejezetében például bemutatja, hogyan készíthetjük el a tökéletes currymártást, ha úgy döntünk, otthon vacsorázunk, de megismerkedhetünk itt néhány régebbi Jamie-kedvenc átdolgozott változatával is kipróbálhatjuk a Guinnessben főtt marhahúspástétomot, vagy kényeztethetjük magunkat pazar Jamie-palacsintákkal! A Hamari falatok receptjeinek segítségével a munkából későn hazatérve is összeüthetünk egy igazán egyszerű, ínycsiklandó vacsit. A Kölyökklub fejezet a gyerekeket csalogatja a finom falatok világába, arra buzdítva őket, kalandozzanak szüleikkel bátran a könyv­ ízvesztőiben lapítsanak paradicsomot, loccsantsanak olívaolajat, magvaljanak olajbogyót, készítsenek röpke percek alatt kenyeret. Imádni fogják.

Személyesen Budapesten, a megadott címre házhoz szállítással, csomagautomatába kézbesítve átvehető.
Utánvétellel GLS Háztól - házig küldéssel a Jófogáson keresztül.

Hirdetés azonosító: 150975222

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn