II. Kerület, Azonnal Költözhető, Jó Állapotú Lakás Közel A Budagyöngyé

company_logo

61 500 000

Ft

1 118 182 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Méret:
55 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben található. Szépilona patinás városrész, jól megközelíthető, de ugyanakkor nyugodt, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük Budakeszi bevásárló-, szórakozási-, és kirándulási lehetőségeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Budagyöngye Bevásárló központnak, illetve a környező lehetőségeknek köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat, illetve villamos is segíti: mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvároson át Budapest aglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, gimnáziumot, lovardát, vendéglőt vagy kávézót, templomot, benzinkutat és sok már üzletet is. Rövidebb utazással továbbá elérhető a Vasas Sportcentrum lehetőségei, a Szent János kórház, a Városmajor és szabadtéri színpad is.

Társasház Jellemzői:
A társasház több mint egy hektáros területen épült a Szépilona Kocsiszín, így a BSZKRT munkásai részére. Mostani formáját több átalakítás után nyerte el a múlt század első éveiben. Téglaépítésű, sátortetős épületek jellemzik, szám szerint öt lakóház, melyek 1-2-3 emeletesek. A házak közötti terület ma már inkább csak füves, korábban a lakásokhoz tartozó kiskertek kaptak itt helyet. A házak karbantartása, felújítása szükség és forrás szerint készül. Ennél az épületnél, amiben az eladásra kínált ingatlan található, most készül a tetőzet teljes felújítása. A házakban többnyire szoba-konyhás lakások voltak, épületenként 4-4 nagyobb lakással. A munkáscsaládok részére szintenként egy közös fürdő és két-két lakásonként egy-egy közös WC épült. Ezeket a korábban közös használatú helyiségeket mára szinte kivétel nélkül megvásárolták és hozzáépítették a mellettük lévő lakásokhoz, így komfortosítva azokat.

Lakás Jellemzői:
Az eladó lakás egy egyemeletes épület alsó lakószintjén található, amit három lépcsőfokkal közelíthetünk meg. Ez a lakás is bővítésre került a mellette volt közös helyiséggel. A lakásban 2019. elején történt az utolsó nagyobb felújítás, amely során beépítésre került a mostani konyha, kialakításra a két tágas szoba külön bejárási lehetősége. Korábban készült a cirkófűtés és cserére kerültek a burkolatok.
A lakás bejárati ajtaja is megújult már, biztonsági ráccsal is védett üvegezett ajtó, így erről az oldalról is kap fényt a lakás. Belépve a konyha-előtér-étkező légtere fogad minket, amely tágas és igen jól használható helyiség. Innen nyílik rögtön balra a fürdő, majd a háztartási helyiség. Ennek mérete lehetővé teszi, hogy akár egy második WC kialakításra kerüljön benne. A fürdő ablakos, így nem kell párásodástól tartani benne. A két szoba jelenleg egy kis közlekedőn keresztül közelíthető meg. Ennek leválasztása a nagyobb szobából történt, ami ennek ellenére is igen jól bútorozható, tágas maradt. A lakás előtti folyosórész tökéletesen betölti az erkély funkcióját is.
Az ingatlan tökéletes választás lehet kisebb családnak, pároknak vagy befektetésnek egyaránt. Hangulatos, világos, csendes, megegyezés szerint akár rövid időn belül birtokba vehető.

Lakás Méretei:
A lakás alapterülete 58nm. A szobák 20,5nm és 17,2nm, a konyha-étkező10,7nm nagyságú.
Belmagasság: 3,2m

Műszaki Felszereltsége:
A fűtést és a meleg vizet a háztartási helyiségben kombi cirkókazán biztosítja. Vízóra is beszerelésre került, így minden közmű egyedileg mért.

Költségek:
Közös költség 20.300,- forint. A fűtés költsége igény szerint alakul.

Tároló:
A lakáshoz a ház alsó szintjén található saját, zárható, ~3nm nagyságú tároló tartozik.

Parkolás:
A parkolásra a ház körüli közterületeken van ingyenes lehetőség.

Vételára: 61,5 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149510912

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn