III. kerület Flórián tér eladó 1. emeleti légkondicionált 52m2 lakás

47 000 000

Ft

903 846 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 18., 06:27

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
26

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
10400  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal
Méret:
52 m²

Leírás

Eladásra kínálom Óbudán, a III. kerületben, a Flórián tér közelében, a Hármashatár-hegy és a Margit-sziget között a kitűnő elhelyezkedéssel bíró, nyugatra néző, légkondicionált I. emeleti felújított, alacsony rezsijű lakásunkat /a lakás jelenleg üres a konyhát, fürdőszobát és a nappaliban lévő tolószekrényt, valamint a mosógépet kivéve/.

A lakás 52 m2-es, 2 szobás, gardrób, fürdőszobás, külön wc-s, napfényes, csendes. Az ablakok és a belső ajtók cseréje megtörtént, az ablakok nem a Szentendrei útra, hanem a hátsó parkosított játszótérre, illetve a parkolóra néznek. Az emeleten a folyosóra rácson keresztül lehet bejutni, a lakásba pedig több ponton záródó biztonságos bejárati ajtón keresztül.

A lakás lokációja kitűnő, két perc sétára található a 9-es, 34-es, 106-os, 109-es, 111-es, 118-as, 134-es, 901-es, 918-as, 923-as, 934-es buszok megállója, a Szentlélek téri HÉV illetve a Flórián téri 1-es villamos sétával 8-10 perc alatt, míg a 17-es villamos 10-15 perc alatt közelíthető meg.

A kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor a Budai oldalon jellemző hangulat és nyugalom jellemzi a környezetet. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A környék gyerekbarát, biztonságos míg a társasház lakóközössége jó, vegyesen alkotják fiatalabbak, illetve idősebb tulajdonosok és bérlők. A lépcsőház rendezett.

A lakás közvetlen környezetében számos élelmiszerbolt, gyógyszertár, játszótér, bölcsöde, több óvoda, illetve általános és középiskola található. A közelben kormányablak, kórház, rendelőintézet és bankfiókok találhatók.

A mindössze 8 perc sétával elérhető III. kerületi Főtér illetve a Kobuci kert az év minden szakában számtalan kulturális, gasztronómiai és egyéb művészeti programlehetőséget kínálnak.
A lakásban digi optikai internet szolgáltatása érhető el, mely szolgáltatást a bérlő köti a szolgáltatóval.

Közös költség 10.400 ft/hó szemétdíjjal együtt. A fűtést és melegvizet távhőt biztosítja, havonta kb. 12.000,- ft átalány. A villany és a víz saját fogyasztás függvénye a mérőórák alapján. A gáz csak főzéshez használatos, mérőóra nincs, az átalány 3 havonta 3661 ft.

Kiváló választás hallgatóknak, pároknak, gyermekeseknek egyaránt!

A lakás előzetes telefonos egyeztetés után tekinthető meg. Hívjon a megadott telefonszámon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150327826

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 20 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn