I7-es Dell inspiron laptop eladó 16GB RAM, 256GB SSD + 2TB HDD

249 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 21:47
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
1 TB felett

CPU típus:
Intel Core i7

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15.6'' felett

Típus:
Notebook

Márka:
Dell

Leírás

Képzeld el, hogy a kezedben tartod a kulcsot egy új világhoz, ahol a határt csak a képzeleted szabja meg. Ez az Dell laptop nemcsak egy eszköz, hanem egy társ, egy fegyver, amivel meghódíthatod a virtuális univerzumot.

Miért pont ez a laptop a tiéd lehet?

Erő, amivel legyőzhetetlen vagy: Intel Core i7-8700H processzorával és Geforce Gtx 1060 6GB grafikus kártyájával olyan teljesítményt nyújt, hogy a legigényesebb játékok is könnyedén futnak rajta. Képzeld el, hogy a leglátványosabb robbanások és a legélesebb részletek között is zökkenőmentesen navigálhatsz, mintha ott lennél a játék közepén.
Sebesség, amivel mindenkit legyőzhetsz: Az SSD meghajtónak köszönhetően a játékok villámgyorsan betöltődnek, így azonnal a harc kellős közepébe csaphatsz. Nem kell többé percekig várnod, hogy elinduljon a játék!
Képminőség, ami elképesztő: A 17,3 colos Full HD IPS kijelző olyan éles és sima képet biztosít, hogy minden részletet tökéletesen látsz. Mintha a játék világába lépnél!
Tökéletes tárhely: A 16GB RAM és a 256GB SSD + 2TB HDD tárhely kombinációjával mindenre képes lesz a géped. Futtass több programot egyszerre, ments el óriási játékokat és filmeket, és soha ne aggódj a lassulás miatt.
Csendes erőmű: A hatékony hűtésnek köszönhetően a gép szinte észrevétlenül dolgozik, így semmi nem zavarhatja a játék közbeni koncentrációdat. Csak a játék hangjaira és a győzelem ígéretének figyelsz.
Stílusos design: A letisztult vonalak és a fehér billentyűzet modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a laptopnak. Nemcsak a teljesítményében, de a kinézetében is kiemelkedik a többi közül.

Miért pont ezt a laptopot válaszd?

Hibátlan állapot: A laptopot alaposan megtisztítva új hőpasztát kapott és minden szoftver frissítve lett. Készen áll arra, hogy azonnal bekapcsold és élvezed a játékot.
Kiváló ár-érték arány: Ennyiért ilyen felszereltségű gépet aligha találsz.
Biztonságos vásárlás: Jófogás futárral is küldöm, Budapesten átvehető. Így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan a kezedben tarthatod.

Összefoglaló:

Intel Core i7-8700H
Geforce Gtx 1060 6GB
17,3" Full HD IPS
16GB RAM, 256GB SSD + 2TB HDD
Hibátlan állapot
Kiváló ár

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150603028

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn