Huawei szupergyors töltő vezeték nélküli autós töltő (max. 50 W )

23 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
új, bontatlan

Szín:
Fekete
Márka:
Huawei

Leírás

Eredeti új :Huawei szupergyors töltő vezeték nélküli autós töltő (max. 50 W) autós töltő, kettős tekercses kialakítás, intelligens nyitás és zárás.
Kibontva csak fotózás miatt történt.
Ezt a terméket nem árulják Magyarországon!
Személyes átvételnél kipróbálási lehetőség van! 1 teszt történt Huawei P60 Pro ( ez a telefon 50 watt vezeték nélküli töltést tud és azt tudta ezzel a töltővel! ) .
Termékeim között találsz Honor vezeték nélküli 100 wattos töltőt és ennek a nagyobbik teljesítményű kiadását is Huawei szupergyors töltő vezeték nélküli autós töltő (max. 80 W), még találsz nálam olcsóbb kiadású vezeték nélküli töltőket lakásba, kocsiba!

50 W-os vezeték nélküli
Huawei Supercharge
Intelligens érzékelő felszereléshez és visszavételhez
A Huawei Supercharge vezeték nélküli autós töltő 50 W-os gyorstöltést tesz lehetővé 1 , és kettős intelligens érzékelővel rendelkezik a telefon kényelmes felszereléséhez és visszavételéhez, így optimalizált gyorstöltési élményt nyújt vezetés közben.

Új Huawei vezeték nélküli töltési rekord, amely lehetővé teszi a navigálást töltés közben
Az 50 W-os vezeték nélküli Supercharge 1 megdönti a Huawei leggyorsabb vezeték nélküli töltési rekordját, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést még a telefontok felszerelése mellett is .

Két port,
nagyobb rugalmasság
A töltő két USB-porttal rendelkezik, így egyszerre csatlakoztathatja a vezeték nélküli autós töltőt és a műszerkamerát is, így egyetlen szivargyújtóról két eszközt is táplálhat.
consumer.huawei.com/en/accessories/supercharge-wireless-car-charger-max-50w/
Hatékony 3D
léghűtés
A vadonatúj 3D léghűtő rendszer elnyeli a hideg levegőt a környezetből, hogy elvezesse a hőt a tekercsekből. Az állványt és a telefont is hűti a túlmelegedés megelőzése és a töltési teljesítmény fokozása érdekében. A levegő mennyisége megháromszorozódott 4 az előző generációhoz képest, és a ventilátor most még csendesebb, így problémamentes és hatékony töltést tesz lehetővé.

A nagyobb stabilitás érdekében rögzítőkapcstal és rögzítőtalppal 5 készült vezeték nélküli autós töltőt tetszőleges módon felszerelheti. Használhatja a szabványos töltőkábelt az autós szivargyújtóhoz a maximális töltési teljesítmény elérése érdekében, vagy USB-C csatlakozással 6 élvezheti a gyors vezeték nélküli töltést a két USB-portos Huawei Supercharge autós töltővel (max. 66 W) és egy 6A-es töltővel. USB-C töltőkábel 7 .

Leírás: Továbbfejlesztett érzékelők, megbízható rögzítés
A továbbfejlesztett közelségérzékelők automatikusan nyitják és zárják a rögzítőkarokat, amelyek biztonságos kampós kialakításúak, amelyek még göröngyös utakon is szilárdan a helyén tartják a telefont. A speciálisan kialakított energiatároló rendszernek köszönhetően a rögzítőkarok a jármű kikapcsolása után akár 30 percig 3 is kinyithatók .

Személyes átvétel: 1106 Bp Bársonyvirág utca hétfőtől péntekig, 3700 Kazincbarcika Péntektől vasárnapig M3-as útvonal ( péntek)!!
Személyes átvételt részesítem előnyben.
Postázás csak előre utalás után és természetesen telefonos egyeztetés után!
Telefon mindig nálam van kérem inkább hívjon.
Tel 203156564

Hirdetés azonosító: 150226421

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn