Huawei P60 Pro Limited Edition gyöngy színű újszerű állapotban

259 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Huawei

Operációs rendszer:
Android

Kártya:
Kártyafüggetlen

Memória:
egyéb

Felbontás:
10 MP felett

Állapot:
újszerű

Szín:
Fehér

Méret:
5.5'' felett

Típus:
Okostelefon

Leírás

Huawei P60 Pro Limited Edition, kivételes gyöngy színű, 100% akkumulátorral, újszerű állapotban, dobozában, minden kiegészítőjével, ajándék 2 tokkal, végig fóliával és tokban tartott, karcmentesen. Google lehetőséggel.
A világ 5. Legjobb kamerája.

Huawei P60 Pro 8/256 GB Dualsim Fehér Kártyafüggetlen Okostelefon leírása
Légy különleges
Ez a gyönyörű okostelefon egyedi, gyöngyház textúrájú dizájnnal készült, amelynek köszönhetően időtlen ékszerként ragyog, és amely csillámló Rokokó Gyöngy külsejével minden egyes telefonnak jellegzetes mintát ad, különleges eleganciát kölcsönözve minden lépésednek.
Tartós Kunlun üveg, Quad-Curve kijelző
A 6,67" Quad-Curve Ltpo kijelző kézre áll, és 1120 Hz adaptív frissítési sebességével lenyűgöző képet ad. A Huawei X-Truex-Truetm kijelző pontosan adja vissza színeket, a világos és sötét területeket élethűen részletezve. A P3 széles színskála támogatásával elnyerte a TÜV Rheinland színpontossági kettős tanúsítványt (színpontosság és precíz színvisszaadás).
Ultra Lighting Xmage kamera
Az Ultra Lighting nagy fényerejű telefotó kamera révén olyan képeket készíthetsz, amelyek bármilyen távolságból és bármilyen napszakban élethűek lesznek. Az F1.4F4.0 automatikusan állítható fizikai rekesznyílással büszkélkedő Ultra Lighting fő kamera páratlan fénybefogadó képességével segít a lenyűgöző képeket készíteni akár nappal, akár éjszaka. Az Xmage stílusok kifinomult beállításukkal olyan színeket adnak vissza, amelyek egyszerűen kiemelkedőek.
Ultra Lighting telefotó kamera
Készíts képeket akár sötétben is a több lencsecsoporttal és F2.1 nagy rekesznyílással ellátott, élvonalbeli Ultra Lighting telefotó kamerával, amely 178%-kal több fényt fogad be az igazán részletgazdag fotókért. Egyetlen koppintással ráközelíthetsz apró, gyengén megvilágított jelenetekre, és borotvaéles, a nem kívánt homályosodástól mentes mesterműveket készíthetsz.
Sötétben is fényképezhetsz távoli témákat
A teljes 200× zoomtartományon belül is ráközelíthetsz a kép témájára sötétben is, és bámulatos éjszakai képeket készíthetsz HD-minőségben a Huawei XD Optics algoritmus segítségével.
Alkoss csodát a szupermakróval
Érintsd meg a zárat, és merülj a részletgazdagság új mélységeibe a Telephoto Super Macro használatával, és fedezd fel az egyszerű látványban rejlő lélegzetelállító szépséget-akár gyenge fényviszonyok között is.
Elmosódásmentes képek rövid záridő mellett is
A továbbfejlesztett telefotó remegésmentes szenzor-forgatása jelentősen javítja a képstabilizálást mind a kép fókuszában, mind a négy sarkában, így a képek tisztábbak lesznek rövidebb expozíciós idő mellett is.
Fedezd fel a telefotó portrék következő szintjét a tárgyra ráközelítve, hogy az a természetes bokeh effektus révén kiemelkedjen. Éjszakai portrék esetén pedig egy kevés fény is elég ahhoz, hogy előhozza a sötétségben rejtózködő szépséget.
Felvételkészítés egyszerűen
A telefon vadonatúj kamera zoom gyűrűje és gyorsmenüje minden bizonnyal teljessé teszik fényképezés élményét azzal, hogy mindent szinte egyetlen érintéssel elérhetsz.
A gyors most még gyorsabb
Kapcsold be a Turbo módot, hogy mindössze 10 perc alatt 50%-ra töltsd fel az akkumulátort a 88 W Huawei Supercharge használatával. A robusztus 4815 mAh akkumulátor és a Batterycare optimalizálások még jobban meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki minden egyes töltésből.
Tartósságra tervezve
A telefon Kunlun üvege megkapta a svájci Sgs ötcsillagos ejtésállósági tanúsítványát. A az üveg ejtésállósága 10-szeres a normál üvegekhez képest. A IP68 besorolású csepp-, víz-és porállóság extra védelmet nyújt a hétköznapi balesetekkel szemben.

Hirdetés azonosító: 149812981

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn