Hoverair X1 Pocket-Sized Self-Flying Camera

140 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 14:57
Ingyenes szállítás

Leírás

A Hoverair X1 egy forradalmi, zsebméretű önvezető kamera, amely újradefiniálja a hordozhatóság és egyszerűség fogalmát a légi felvételek készítésében. Ez a mindössze 125 grammos, összehajtható mini drón kamera kifejezetten az EU piacra lett tervezve, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén készítsenek lenyűgöző légi felvételeket mindenféle vezérlő vagy speciális képzés nélkül.

A készülék kiemelkedő jellemzője az automatikus és intelligens repülési útvonalak használata. A felhasználóknak csupán egy módot kell kiválasztaniuk és egy gombot megnyomniuk, és az X1 magától felszáll és repül. Ez lehetővé teszi, hogy a pillanat megörökítése közben is a pillanatban maradhassanak. Az intelligens repülési útvonalak között megtalálható a madártávlat mód, amely egyetlen kattintással rögzít felülnézeti képeket, egyedülálló áttekintést nyújtva.

Az X1 könnyű súlya miatt nem esik az FAA regisztrációs követelmények alá, és mindössze 3 másodperc alatt képes felszállni a tenyérből. Fejlett követési algoritmusokat és akár 15 mph követési sebességet használ, ami lehetővé teszi, hogy intuitív operatőrként kövesse a felhasználó minden mozdulatát.

A kamera 12 megapixeles fotókat és 2704x1520 felbontású videókat képes rögzíteni 30 fps sebességgel. Rendelkezik HDR támogatással és hibrid képstabilizálási technológiával. A beépített 32 GB-os tárhely és a 11,5 perces maximális repülési idő (akkumulátorral) lehetővé teszi a hosszabb felvételek készítését. A készülék 0°C és 40°C közötti hőmérsékleten működik, és akár 7,9 m/s szélsebességnek is ellenáll.

A csomag tartalmazza magát a kamerát, akkumulátorokat és töltőhub-ot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149965534

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn