Honor Band 9-6E7 okoskarkötő, 1.57" | 1 év garancia

company_logo

Ár nélkül

Feladás dátuma:

szept 26., 14:36
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
használt

Szín:
Fekete
Márka:
Egyéb

Leírás

Gondosan ellenőrzött használt termék
A hirdetésben szereplő termék személyesen is megtekinthető budapesti üzletünkben, a készlet függvényében.
A boltban fizetés készpénzzel és bankkártyával is lehetséges. Személyes vásárlás és ingyenes átvétel is elérhető budapesti üzletünkben (1088 Budapest, Rákóczi út 51. - Blaha Lujza tér közelében).
Használt, de működőképes eszközeidet üzletünkben el is adhatod vagy beszámítjuk őket vásárlás során. További információkért látogass el honlapunkra vagy érdeklődj elérhetőségeinken!

Termékekkel, rendelésekkel vagy szolgáltatással kapcsolatos információkért fordulj hozzánk:



Az Infinix Honor Band 9-6E7 okoskarkötő egy modern aktivitásmérő, amely segíti az egészséges életmódot a felhasználók számára. A fekete szín és a karcsú dizájn divatos megjelenést biztosít, míg az 1.57 hüvelykes AMOLED kijelző éles és élénk képet ad minden szükséges információról.

AMOLED kijelző: Az 1.57 hüvelykes képernyő élénk színeket és kiváló kontrasztot biztosít, így könnyen leolvashatók a statisztikák és értesítések.
Aktivitáskövetés: Többféle sportmód támogatása, beleértve a sétát, futást, kerékpározást és más tevékenységeket, hogy nyomon követhesse edzéseit.
Egészségfigyelés: Beépített pulzus- és alvásmonitorozó funkciók, amelyek segítenek az egészségi mutatók nyomon követésében és javításában.
Ez a használt Infinix Honor Band 9-6E7 okoskarkötő alapos ellenőrzésen esett át nálunk. Lehetnek rajta apróbb használatból eredő nyomok, például karcolások vagy kopások, ám ezek általában nem befolyásolják a karkötő teljesítményét vagy esztétikáját. A csomag tartalma az eredeti doboz és a töltő is. Igény esetén szívesen küldünk további képeket a termék állapotáról. A vásárláshoz 1 év garanciát biztosítunk, garantálva a megbízhatóságot és a nyugodt használatot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150492962

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn