Hohem x2 gimbal

20 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 14., 12:07

Leírás

Egyedi távirányító: a stabilizátor és a távirányító azonnali kapcsolattal rendelkezik, a távirányító megnyomásával fényképezhet anélkül, hogy oda-vissza beállítaná a képernyőt, időt és energiát takaríthat meg, távolról fényképezhet egyetlen gombnyomással. Legyen szó egyéni fotózásról, baráti csoportképről... vagy nagyításról és kicsinyítésről, távirányítóval távolról is vezérelheti! (A távirányító maximális távolsága: 10 m)
Könnyen szállítható és 280 g-os bepakolás: isteady X2 - a legkönnyebb 3 tengelyes összecsukható stabilizátor, 259 g tömegű, maximális teherbírása 280 g. Összecsukva hasonlít egy normál okostelefonhoz, és könnyen hordozható, anélkül túl sok helyet foglal el a táskában. Kényelmesebben és könnyebben fogja magát érezni, ha kimegy és fényképez az isteady X2-vel.
A jobb 3 tengelyes fizikai stabilizátorral és az isteady 4.0 rázkódásgátló algoritmus rendszerrel nagy felbontású képeket készíthet, még akkor is, ha remeg a keze.
Kényelmes kialakítás és 10 órás akkumulátor-üzemidő: ergonomikus, csúszásmentes fogantyú, ellenáll a szennyeződéseknek és a karcolásoknak, egy kézzel szabályozható a felvételi szög, zár, zoom. Az új, akár 10 órás akkumulátor-élettartam-frissítés, 2 C típusú port fogadja a vészhelyzeti fordított töltést a stabilizátorról más eszközökre.
Videó/képkészítés egy kattintással: automatikus elforgatás az álló és fekvő kép közötti váltáshoz egyetlen kattintással, élő vagy rögzített videók pillanatok alatti megnyitása, váratlan egyszerűség. Moment Mode a "High Pro" alkalmazásban, több videósablon, mint például lassú mód, kezdeményezés, dolly zoom, jelenet átmenet, állóképek háttérzene és színszűrők. Mindegyik közvetlenül használható egyetlen kattintással, gyorsan elkészítheti a videót.

Műszaki adatok:

Súly: 259g
Forgatási tartomány: 320°-os serpenyőben, 320°-os tekercsben, 270°-os döntésben
Méret: 7 x 3 x 2 hüvelyk / 17,9 x 8 x 4 cm (összecsukva) 23 x 8 x 4 cm (hajtva)
Működési idő: 10 óra
Kompatibilis telefonok: Súly: 100-280g, Vastagság <= <=11 mm, Szélesség: 55mm ~ 90mm
Üzemmódok: pásztázás és dőlés követés, automatikus indítási mód, sport mód, POV követési mód, teljes zárolási mód

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150248501

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn