Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaA magyar konyhát régebben az jellemezte, hogy különlegesen ízletes, de cseppet sem könnyű fogásokat kínált. Ma már - mivel a disznózsír helyett legtöbbször olajat használ és csínján bánik az erős fűszerpaprikával és zöldpaprikával - a modern magyar konyha hozzásimult, hozzáfinomodott a nemzetközi ízléshez, de nem veszítette el eredeti, sajátos jellegét.A magyar konyha, főleg a húsételek ízesítésénél ma is szívesen használja a fűszerpaprikát, a vöröshagymát, a füstölt szalonnát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és az enyhén savanykás tejfölt.A receptek általában 4 személyre szólnak, ha nem, külön jelezzük.
Corvina Kiadó, 2001, 64 oldal, m.:29cm, sz.:20,5cm, keménytáblás, minőségi fényes papírra nyomva. A fotókat Patyi Árpád, az ételeket Korpádi Péter mesterszakács készítette. Írta: Horváth Boldizsár
Hibátlan állapotú antikvár könyv.
Igény esetén postázom.
Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.