Hagyományos magyar konyha, írta: Horváth Boldizsár

1 100

Ft

Feladás dátuma:

nov 18., 15:55

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A magyar konyhát régebben az jellemezte, hogy különlegesen ízletes, de cseppet sem könnyű fogásokat kínált. Ma már - mivel a disznózsír helyett legtöbbször olajat használ és csínján bánik az erős fűszerpaprikával és zöldpaprikával - a modern magyar konyha hozzásimult, hozzáfinomodott a nemzetközi ízléshez, de nem veszítette el eredeti, sajátos jellegét.A magyar konyha, főleg a húsételek ízesítésénél ma is szívesen használja a fűszerpaprikát, a vöröshagymát, a füstölt szalonnát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és az enyhén savanykás tejfölt.A receptek általában 4 személyre szólnak, ha nem, külön jelezzük.

Corvina Kiadó, 2001, 64 oldal, m.:29cm, sz.:20,5cm, keménytáblás, minőségi fényes papírra nyomva. A fotókat Patyi Árpád, az ételeket Korpádi Péter mesterszakács készítette. Írta: Horváth Boldizsár

Hibátlan állapotú antikvár könyv.

Igény esetén postázom.

Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.

Hirdetés azonosító: 151558298

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn