HABA - Vikingvölgy

6 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 15:25
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt
Típus:
Szórakoztató társasjáték

Leírás

Eladó a képen látható HABA - Vikingvölgy társasjáték.Alig használt hiánytalan játék.Mit kell tudni a játékról? A Vikingvölgy, vagy Vikingek völgye társasjáték 2019-ben elnyerte a neves év gyerekjátéka, Kinderspiel des Jahres díjat!A Vikingvölgyben bowling versenyt rendeznek. Elég bátor vagy hogy megmérettesd magadat? Használd a golyót, hogy ledöntsd a hordókat és egy okos taktikát, hogy a vikingeket kedvezően helyezhesd el a dokkon. A legjobb helyen álló viking játékosa fogja a legértékesebb jutalmat kapni, aki azt hajójára viheti, hogy ő lehessen a leggazdagabb viking. De a kockázatvállaláshoz bátorság kell, mert a vesztes játékosok vízbe esnek és üres kézzel térnek haza. A játék célja minél több aranyat szerezni. Amikor az összes arany kiosztásra került, a körnek vége. A játékosok még lophatnak egymástól, azután végleg befejeződik a kör. A legtöbb arannyal rendelkező játékos nyeri a játékot és így ő lesz a vikingvölgy főnöke. Játékszabály röviden: Minden játékos kap egy viking hajót, választ egy színt (kék, zöld, piros vagy sárga)
Helyezzük el a színes (szintén kék, zöld, piros és sárga) hordókat a játéktér közepére. A golyóval gurítunk, és megpróbáljuk eldönteni vele az adott színű hordó(ka)t.
A felborított hordók színe határozza meg, hogy melyik (színű) viking hősök haladnak előre a stégen.
Ha pl. eldöntöttük a golyóval a piros és sárga hordót, akkor a stégen a piros és sárga vikingeket mozgathatjuk előre.
De nem kell sietni! Mert amelyik viking a stég végére ér, beleesik a vízbe.
Ha az egyik viking beleesik a stég végében a vízbe, akkor azok akik még fent maradtak, elvesznek egy-egy pénzérmét és belerakják a hajójukba.
Az sem mindegy, hogy a stégen hol áll éppen a vikinged, mert el is veszíthetsz pénzérmét. De ha jó helyen állsz, gyűjthetsz plusz pénzt a hajódba.
A játékhoz kell ügyesség (ügyesen gurítani a golyót), előre gondolkodás és egy kis taktika, valamint szerencse is. A játékban lehet taktikázni, mert mi határozzuk meg, hogy milyen sorrendben rakjuk le a színes viking korongokat. Továbbá a hordókat is mi helyezhetjük el, mielőtt gurítanánk a bowling golyóval. Így ha előre tudjuk, hogy melyik színeket szeretnénk legurítani és melyikeket nem, a hordókat eszerint tudjuk elhelyezni. Nem a kezünkkel gurítjuk a golyót, hanem egy viking figurával lökjük meg, így nem annyira egyszerű eltalálni a hordókat. Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 15-20 perc
Ha időd engedi akkor nézd meg a többi hirdetésemet is.Köszönöm.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149966264

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn