Gránit piramis Olive Green 10x10x10 cm

55 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 8., 15:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
dísztárgy

Leírás

Olive Green Gránit Piramisok A Zöld Harmónia és Gyógyító Energia Megtestesítői

Az Olive Green gránit különleges zöld árnyalatai mély spirituális jelentéssel bírnak. A zöld a természet, a gyógyulás, és a növekedés színe, amely a belső harmónia és megújulás forrása. Ezek a piramisok nemcsak a szépségükkel tűnnek ki, hanem erőteljes energetikai központok is, amelyek hozzájárulnak a testi és lelki gyógyuláshoz, valamint az érzelmi egyensúlyhoz. Az Olive Green gránit segíti a meditációt, elősegíti a szívcsakra megnyitását, és támogatja a szeretet, együttérzés és belső béke elérését.

Minden Olive Green gránit piramis kézzel készült Magyarországon, garantáltan magas minőségű, természetes kőből, hogy maximális spirituális hatást érjen el. A kő energiái különösen alkalmasak a stressz csökkentésére és a gyógyító folyamatok támogatására. A zöld szín rezgése nyugtató hatású, segíti a regenerációt, kiegyensúlyozza az érzelmeket, és összekapcsol minket a természet energiáival.

Ez a piramis kiváló választás azoknak, akik spirituális fejlődésre és a belső egyensúly megtalálására törekszenek. Az Olive Green gránit különleges színe és energiája tökéletesen alkalmas arra, hogy megtisztítsa a teret a negatív energiáktól, és stabil, harmonikus környezetet teremtsen. Érezd a zöld gránit gyógyító erejét, és alakítsd át az életteredet egy békés oázissá, amely támogatja a lelki és testi jólétedet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150123098

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn