Gopro Hero 10-11-12-13 - Volta Markolat, Media Mod, Max Lens Mod, táv

19 900

Ft

Feladás dátuma:

okt 5., 12:36
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

A Gopro Volta akkumulátoros markolattal extra üzemidőt adhatsz az akciókamerádhoz. A markolat a kamera aljára rögzíthető, és a normál Gopro akkumulátorhoz képest 3x nagyobb teljesítményt biztosít, így négy órán keresztül 5,3K videót rögzíthetsz. Vezeték nélküli távirányító: irányíthatod a kamerádat akár 30 méter távolságból is.

A Gopro Volta vezérlő tartó nemcsak a kézi tartó előnyeit nyújtja, hanem jobb hozzáférést biztosít a kamera vezérlő elemeihez, és egy nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve a több mint négy órányi 5,3K felbontású videó felvételezéséhez.

A Gopro Max Lens Mod objektívvel maximalizálhatod a stabilizációt, és szélesítsd a Gopro HERO 13/12/11/10/9 Black akciókamerád látómezőjét. A Lens Mod ultra széles 155°-os látószöggel és Max Hypersmooth technológiával turbózza fel a HERO 13/12/11/10/9 kamerát 2.7K/60FPS-ig. A lencse lehetővé teszi a videó vízszintes zárolását teljes 360°-os szögben.

A Gopro Media Mod azoknak lett kitalálva, akik szeretnek vlogokat felvételezni vagy élőben közvetíteni. A Media Mod bármilyen helyzetben problémamentesen funkcionál az időjárásálló tokkal és a beépített kiváló minőségű mikrofonnal.

Telesin T10 Intelligens Távirányító - a legjobb társ Gopro Hero készülékek mellé - fotózás és videó készítés bárhol akár 80 méter távolságról! Akár egyszerre 5 Gopro Hero távoli irányítására is képes Bluetooth távkapcsoló.

Volta - 29 900.-Ft
Max Lens Mod - 19 900.-Ft
Media Mod - 24 900.-Ft
Telesin távirányító - 9 900.-Ft

Személyes átvétel BP-Gyöngyös, vagy GLS, foxpost

Hirdetés azonosító: 150676372

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn