George Schlossnagle: PHP fejlesztés felsőfokon

4 800

Ft

Feladás dátuma:

jún 22., 19:42
Szállítással is kérheted

Leírás

George Schlossnagle: PHP fejlesztés felsőfokon

Ez a könyv címének megfelelően nem kezdőknek készült, hiszen a PHP nyelv alapjaival egyáltalán nem foglalkozik. Célja azoknak a programozási módszereknek és tervezési fogásoknak a rendszerezett bemutatása, amelyeket a való életben felmerülő problémák megoldása során alkalmazhatunk.
A szerző hitvallása szerint egy igazán jó szakkönyvnek nem az a dolga, hogy kifogja a halat az olvasónak, hanem hogy megtanítsa halászni. Nyilván ezzel függ össze az is, hogy ha vetünk egy pillantást a könyv tartalomjegyzékére, nem a többi PHP nyelvvel foglalkozó műből ismert és megszokott fejezetcímeket látjuk. Ugyanez mondható el a példaprogramokról is. Nincsenek köztük tisztán teoretikus darabok, mindegyik mögött egy-egy olyan valós probléma húzódik meg, amellyel bárki találkozhat mindennapi munkája során.
A szerző természetesen maga is gyakorló és gyakorlott PHP programozó, olyannyira, hogy még a többi PHP könyv szerzője is készséggel elismeri szaktekintélyét. Mindez meglehetősen komoly biztosítékot jelent a tárgyalt anyag használhatóságával kapcsolatban.

Kiskapu, Budapest, 2004
720 oldal ISBN: 9639301809

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148610597

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn