Gary Chapman: Istenre hangolva

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 31., 22:17
Szállítással is kérheted

Leírás

Gary Chapman: Istenre hangolva

E könyv azzal a céllal íródott, hogy segítsen az olvasóknak az Istenhez való közeledésben, és az ő határtalan szeretetét megismerve mindannyian szeretőbb emberekké válhassunk. Mi lehet fontosabb annál, mint hogy szeressünk és szeretetet kapjunk? Azt hiszem, a szeretet melletti döntés kulcsa Isten megismerésében rejlik.
Isten szeretetének befogadása, illetve viszonzása hasonlóan történik, mint az emberi kapcsolatokban. Elméletben tudjuk, hogy Isten ezerféle módon kifejezheti irántunk való szeretetét, de személyes tapasztalatot csak akkor szerzünk róla, amikor az elsődleges szeretetnyelvünkön szól hozzánk" írja a szerző.
Chapman meggyőződése szerint a szeretet kifejezési módjai a szeretetnyelvek az emberi kapcsolatokban Isten szeretetét tükrözik vissza. Ha az ember Isten képmását hordozza, joggal feltételezhetjük, hogy a szeretet különféle nyelvei Isten jellemében és természetében is megnyilvánulnak. A pszichológus szerző könyvéből megtudhatjuk, hogyan közli velünk Isten a szeretetét a számunkra legkifejezőbb módon, és hogyan viszonozhatjuk ezt saját szeretetnyelvünk változatos kifejezési formáival.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148143592

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn