Gary Chapman: Családi összhangzattan

1 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Gary Chapman: Családi összhangzattan

A családi harmónia öt jellemzője

Gary Chapman könyve iránytűt ad a családok kezébe. Saját családi életének buktatóit sem elkendőzve megmutatja, mennyire fontos a szolgálatkészség, a házastársak meghitt kapcsolatának elmélyítése, egymás tisztelete, megbecsülése és bátorítása, és hogyan forrasztja mindezeket egységbe a szeretet kötőanyaga. Haszonnal forgathatják a könyvet mindazok az olvasók, akik meglévő vagy jövendőbeli családjuk összhangját szeretnék megteremteni vagy helyreállítani.
Gary Chapman írása azoknak a könyveknek a sorába illeszkedik, melyet a psziciáter író, dr. Ross Campbell gyermeknevelésről szóló bépszerű művei fémjeleznek. E témában a két szerző alkotótársként is részt vett közös művek létrehozásában. Chapman könyvének különlegessége, hogy a családi élet egészét vizsgálja, és a gyermeknevelés alapkérdéseit a szülők kapcsolatának összefüggésébe ágyazza. A szerző személyes élményei és több évtizedes tanácsadói munkájának tapasztalatai alapján meggyőződéssel vallja, hogy a könyven leírt öt alapelv nélkülözhetetlen az egészséges családi élethez. Jól hasznosítható gyakorlati útmutatásai és tanácsai a harmonikus együttélés művészetének rejtelmeibe kalauzolják az olvasót.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149801109

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn