Felújított polgári lakás a Corvin negyedben

73 900 000

Ft

1 026 389 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 12., 15:13

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
79

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
22000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó
Méret:
72 m²

Leírás

Ha olyan lakást keres Budapest egyik legnépszerűbb belvárosi részén, a Corvin negyedben, ami nem nyomja össze, vannak kényelmes terei és stílusos, a klasszikus polgári lakások tipikus jegyeit megőrizve akár saját részre, akár rövid-, vagy hosszútávú kiadásra, befektetési célból akkor a mi lakásunk egy jó ajánlat!

Mint az a fényképekről is talán érzékelhető, most már 2 gyerekkel és a hobbijainknak köszönhetően kezd számunkra kicsinek bizonyulni ez a Baross utcai, Fazekas Gimnázium szomszédságában lévő, 1. emeleti, részben a belső körfolyosós udvarra, részben egy csendes mellékutcára néző, 2018-ban teljes körűen, fényképekkel részletesen dokumentáltan felújított tégla lakás.

Belmagassága 4 méter, alapterülete 72 m2 + 9 m2 területű állógalériás, amire nem egy szokásos tyúklétrán lehet feljutni, hanem egy kényelmes lépcsőt terveztettünk hozzá alatta hasznos tárolóhellyel.

2018-ban a teljes lakás tégláig vissza lett bontva, a falakban a csövek és a vezetékek is ki lettek kicserélve. A nyílászárók a bejárati ajtó kivételével, ami biztonsági ráccsal is felszerelt újak. A szobák ablakaira reluxákat szereltettünk. Az egyetlen közvetlen házbeli szomszéddal közös fal a nappaliban teljes felületén szigetelést kapott, a hangok egyáltalán nem szűrődnek át. Riasztórendszerrel és távfelügyelettel (Multialarm) rendelkezik.

Fűtési módja: kondenzációs gázkazán, lemezradiátorokkal (a meleg vizet is a kazán állítja elő). A kémény bélelt. Alternatív fűtése légkondicionálóval biztosítható. Rendkívül gazdaságos az üzemeltetése: 1000 m3 / év a gázfogyasztás (főzés, fűtés, melegítés együtt ennyi)!

Kelet-Nyugati tájolású, jó természetes megvilágítású lakás. A fürdőszoba is rendkívül kényelmes, amivel elég sok lakásnál spórolni szoktak, de itt elfér egy-egy különálló mosó- és szárítógép, aszimmetrikus kád és egy jelenleg a gyerekek rendbetételére használt pult, ami a ruhák rendszerezésére és vasalására is ideális. A WC külön helyiségben található, valamint egy kamra is nyílik a tágas, sok tároló helyet biztosító, hosszú folyosóról. A konyhabútor és az előszoba szekrény egyedi méret alapján rendelt, beépített, a lakás része, nem visszük el!

Minden közüzemi szolgáltatás (víz, gáz, villany) egyedi mérőórákkal mért, és fizetett.

A közös költség 22.000 Ft / hónap.

A közelben van több élelmiszerbolt, étterem, pékség, gyógyszertár, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő, lottózó, barkácsbolt, bölcsőde, óvoda, iskola. A Corvin Pláza és a Corvin sétány 10 perc sétára található. A Pázmány Információs Technológiai Kara, az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épületei is kb. 300 m-re van.

A társasház saroktelken található, a parkolás így utcán a ház mellett, viszonylag nagy területen, L alakban jelenleg még általában biztosított (fizetős övezetben). Azonban ismerve a kerületi önkormányzat autós lakosok megszokott életvitelét ellehetetlenítő intézkedéseit, ez bármikor változhat. A lakásunk iránt érdeklődők figyelmét ezért szeretnénk felhívni egy másik hirdetésünkre is itt a Jófogáson, ami a családunk tulajdonában lévő, a közeli Nap utcában, új építésű társasházban található teremgarázshely és tároló vételi lehetőségét ajánlja!

A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak: a társasháztól 50 méterre áll meg a 72M és a 83-as trolibusz, és a 9-es busz.

Az ingatlan egyetlen terhe a tulajdoni lapon: lakáshitel az ár 20%-át kitevő mértékben.

A birtokbaadást 3 hónapos határidővel tudjuk vállalni!

A megtekintés előre egyeztetett időpontban szinte bármikor megoldható, hétvégén is!

Ingatlanközvetítőkkel nem fogunk szerződést kötni! Nem sürgős eladás!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150210572

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn