Epson Workforce Pro wf-3720 multifunkciós nyomtató (fax is)

20 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 10., 14:51

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható mulitfunkcionális nyomtató.
Helytakarékos és megfizethető 4 funkciós készülék vállalati minőségű nyomtatáshoz Wi-Fi, Wi-Fi Direct és gyors kétoldalas nyomtatási funkciókkal
A WF-3720Dwf készülék nagyszerű választás otthoni irodák vagy kisvállalkozások számára. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a gyors kétoldalas nyomtatást, a nagykapacitású papírtálcát és a 6,8 cm-es érintőképernyőt. Az NFC1, a Wi-Fi, a Wi-Fi Direct és az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásokkal egyszerű a használata.
Modern megjelenésével a kompakt WF-3720Dwf készülék remekül illik otthonába vagy az irodába. A stílusos és elegáns dizájn 6,8 cm-es érintőképernyővel egészül ki.
A 4 funkciós készülék még nagy sebesség mellett is kiváló, lézerminőségű nyomatokat nyomtat az Epson legkorszerűbb nyomtatófej-technológiájának, a Precisioncore-nak köszönhetően. A WF-3720Dwf készüléket vállalkozások számára terveztük a kétoldalas nyomtatási funkcióval, a 35 lapos automata lapadagolóval és a 250 lapos papírtálcával. A korszerű szkennelési funkciók támogatásával is felszerelt, beleértve a szkennelést: Emailre, felhőalapú szolgáltatásra, FTP-re és hálózatra.
Otthonról vagy az irodából a Wi-Fi csatlakoztathatóság opciót választva, vagy a Wi-Fi Direct segítségével kompatibilis vezeték nélküli eszközökről nyomtathat Wi-Fi hálózat nélkül. NFC-n keresztül is nyomtathat, ha egyszerűen rákoppint a nyomtatón a kompatibilis Android eszközre1. Továbbá az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásai mellett vannak olyan megoldások, mint például az Email Print, amelynek segítségével szinte a világ bármely részéről küldheti a kinyomtatandó tételt.

Szállítás megegyezés szerint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150168633

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 19 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn