Epiphone S-200 Dimarzio pickupokkal

120 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 21., 15:56

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
Egyéb

Típus:
Elektromos gitár
Márka:
Epiphone

Leírás

Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható használt Epiphone strat elektromos gitár. A pontos típusban nem vagyok biztos, egy barátomtól kaptam ajándékba aki szintén már használtan vette annó. Annyi biztos hogy a nyolcvanas években készült, 1986 vagy 1988-as évjárat. Nagy valószínűséggel 1988-as S-200-as széria (esetleg S-210, S-300 vagy S310), de ez igazából lényegtelen.

Sajnos a korábbi tulajdonos átfestette amit totál elrontott - egyrészt kék akart lenni a színe (mint talán látható, nagyon nem az lett), másrészt nem lett túl szép a fényezés, harmadrészt pedig sikeresen lefestette a nyakat is amin a márkajelzés és a gyártási szám volt (emiatt már minimum járt volna egy nyakleves is neki)...
Nagy valószínűséggel 1988-as S-200-as széria, de ez igazából lényegtelen.

Mivel az eredeti olcsó tremoló rendszere rendkívül gyorsan elhangolódott így kb csak nyűg volt, ezért fix húrlábasra lett állítva.
A húrok le lettek cserélve Elixir húrokra (bár mivel évek óta porosodnak és oxidálódnak, biztosan cserélni kell majd őket így kb mindegy.)

Az eredeti pickupok sem voltak valami nagy szám, ezért kapott egy nagy tuningot három Dimarzio pickup személyében, valamint kisebb javítások és alkatrészcsere mellett kapott egy bundozást is - ennek már vagy hat-hét éve.

Nyak : Dimarzio Air Norton S (DP 180)
Közép: Dimarzio The Cruiser bridge (DP 187)
Híd: Dimarzio Fast Track 2 (DP182)

A módosításoknak köszönhetően a kezdőknek való olcsó hangszerből egy erős felső-középkategóriás hangzású gitár lett (ezt nem én mondom, Medgyesi hangszerkészítő mester mondta nekem, amikor végzett vele).

A pickupok darabjának ára pillanatnyilag 40K HUF és használtan sem sokkal olcsóbb ha éppen találni egyet-egyet - én ennyiért most adom a komplett gitárt valamint a szintén a képen látható Gravity fali gitártartót (új ára kb 17.5K).
Gitártokom, erősítőm sajnos nincsen hozzá.

Átvehető a XXII. kerületben a Camponától két buszmegállónyira, csak személyesen, KP. Csomagküldés kizárt.

Hirdetés azonosító: 150998024

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn