Eladó újszerű Mooer PE 100 multieffekt 2,5 év garanciával

22 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 11:47
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó újszerű 2x próbált, 2,5 év garanciával rendelkező Mooer PE 100 multieffekt. Még a védőfólia is rajta van. Számlája megvan.

Leírása:

A PE100 egy ultrakompakt multieffekt a kínai Mooer gyártótól. Praktikus megoldás az elfoglalt, úton lévő zenészek számára, és mindenkinek, aki nem akar terjedelmes effekteket cipelni magával - a PE100 elfér a zsebében, így mindig magával viheti.

Összesen hat effektalkalmazás (11x modulációs effekt, 10x drive/distortion, 7x hangszerszimuláció, 5x delay, 4x reverb, 2x auto wah), 198 preset (99 céges és 99 felhasználói) és ezek tárolásának lehetősége, negyven ritmikus ütőhangszeres minta és tíz metronóm. Használja a tap tempo funkciót a dobgép, a metronóm vagy a delay effekt vezérléséhez. A beépített hangoló 440 Hz-es frekvenciára van beállítva. Az A, B, C, D gombok segítségével gyorsan és egyszerűen megnyithatja vagy elmentheti kedvenc előbeállításait.

A multieffekthez audio/mp3 hangforrásokat és fejhallgatót is csatlakoztathat. A tápellátásról 9V-os adapter vagy elem gondoskodik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150570224

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn