Eladó új Sage BGR840BSS The SMART Grill Pro SMART BBQ Kontaktgrill

110 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Méret:
sütőfelület 80 cm-ig

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó Sage BGR840BSS The SMART Grill Pro SMART BBQ Kontaktgrill Szondával. Új, soha nem használt, eredeti csomagolásban.

Az egyedi dizájnnak köszönhetően akár teljesen nyitott állapotban is használható, mint BBQ grillsütő. De a felső lap nyomását 7 különböző fokozatban is be tudja állítani.

Beépített szonda húsokhoz és halakhoz - A beépített szonda kiváló segítséget nyújt a húsok és halak sütésekor. Egyszerűen válassza ki a hús típusát és a kívánt sütési szintet. A grillsütő jelezni fogja, amikor elkészült. A BGR840 -es intelligens kontaktgrill beépített hőmérséklet szondája biztosítja, hogy a grillezett hús pontosan megfeleljen az Ön igényeinek. A szonda menü rendszere 5 különböző beállítási lehetőséget kínál (marha, bárány, sertés, csirke és hal), beleértve a sütés mértékét is a vérestől a jól átsültig. A grillsütő jelezi, mikor a hús a kívánt beállítások szerint elkészült. A túlsütéstől is óvja a húst.

Element IQ rendszer A sütőfelületbe épített szenzorok érzékelik a sütőlapok hőmérséklet ingadozásait, így gyorsan helyreállítja a sütéshez szükséges hőmérsékletet. A készülékbe épített szenzorok érzékelik a sütőlapok hőmérséklet ingadozásait, és a 2400 W-os fűtőteljesítmény gyorsan helyreállítja a sütéshez szükséges hőmérsékletet. A fűtőtestek biztosítják az állandó és egyenletes, valamint a gyors sütést, a készüléket nem kell hosszú ideig előmelegíteni.

Megvilágított LCD kijelző - A beépített nagy méretű, háttérvilágítással is rendelkező LCD kijelző segíti Önt a programok, a sütési szintek és hőmérsékletek beállításakor. A háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző mutatja a beállított hőmérsékletet 160°-230°C-ig. Miután behelyeztük a hőszondát, lehetősége van a különböző hús típus és sütési szintek kiválasztására. A kijelző segítségével könnyen beállíthatja kedvenc fogásainak elkészítését, gyorsabbá, könnyebbé téve a grillezést.

Quantanium PFOA mentes bevonatú grill lapok - A grill lapok tapadásmentes és karcálló Quantanium bevonatának köszönhetően a sütéshez a lehető legkevesebb zsiradékot kell használni. Az alsó grill lap döntésével a felesleges zsiradékot elvezetheti egy erre a célra készült, kivehető csepptálcára. A grillezés így az egészséges ételek kedvelői számára is az egyik legkedveltebb ételkészítési mód lehet.

A grill lapok egy gombnyomással eltávolíthatóak, illetve felcserélhetőek. A tapadásmentes felületnek köszönhetően egyszerűen karbantarthatók és a lapok mosogatógépben is tisztíthatók. Egy egyszerű mozdulattal a BGR840 könnyen barbecue grillé alakítható át, így a teljesen nyitott állapotban használható mindkét grill felület. A bordázott felületű grill lap inkább a húsfélékhez, a sima inkább zöldségek, tojás, burgonya sütésére javasolt.

Kiemelt Jellemzők:
Akár 2.400 W elérhető teljesítmény
3 grillezési mód grill / nyitott BBQ / Szendvicskészítés
Element iQ rendszer
160-230 °C között állítható hőmérséklet
5 étel szerinti sütési beállítás marha, bárány, sertés, szárnyas, hal
5 hőmérséklet készenléti szint beállítás, jól átsültől a véresig
LCD kijelző és forgókapcsolós vezérlés
Beépített hőmérséklet szonda
6 fokozatban állítható sütőlap magasság, és dönthetőség
Kivehető csepptálca
Speciális Quantanium PFOA mentes bevonatú sütőlapok
Kivehető, felcserélhető, mosogatógépben mosható grill lapok - egy bordázott, egy sima
Választható mértékegységek hőbeállításhoz (°C/°F)
Hálózati kábel tároló hely

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148876297

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn