Eladó lakás, Budapest, 4. kerület Újpest, 41900000 Ft, 47 n 13241_bhv

company_logo

41 900 000

Ft

891 489 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Kertkapcsolatos:
igen

Havi közösköltség:
21000  Ft/hó

Költözhető:
azonnal
Méret:
47 m²

Leírás

Újpest, Attila utcában kínálok eladásra egy közvetlen kertkapcsolatos, földszinti 47 m2-es amerikai konyha + másfél szobás tégla építésű, akadálymentes lakást.

Jelenlegi tulajdonosai megkezdték a teljeskörű felújítást, melynek keretében a villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, praktikus elosztásával kialakítottak egy amerikai konyhás nappalit, hálószobát és még egy félszobát, valamint zuhanyzóval és toalettel felszerelt fürdőszobát. A fürdőszobából elérhető egy tároló helyiség, ahol a bojler felszerelési lehetősége is kiépítésre került. Gáz jelenleg nincs az ingatlanban, tulajdonosai fűtőpanellel tervezték az otthon melegét biztosítani. Gázcsonk a lakás előtt található, igény szerint visszaállítható a használata. Az eredeti felújítási tervnek megfelelően elkezdődött a gipszkarton álmennyezet kialakítása a fűtés optimalizálása érdekében, ennek terv szerinti befejezéséhez a lakás új tulajdonosa megkapja a teljes szükséges gipszkarton mennyiséget. Nyílászárói műanyagok, 2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott ablakok mellett szépen felújított állapotban megmaradtak az autentikus belső spaletták.

A lakáshoz saját zárható pincerész és saját kertrész is tartozik. A társasház zárt beléptetőrendszerének köszönhetően kizárólag az itt élőknek és vendégeiknek van lehetősége bejutni a területre.

A környéken folyamatosan felértékelődik, impozáns apartmanházak, jó tömegközlekedés, ingyenes parkolás biztosítják a kellemes és élhető életteret. Akár saját használatra, akár befektetés céljából is kiváló választás.

Irányár 41,9 millió forint

.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148633181

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn